5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 27045
5,5 26 krytyków
Mordercza opona
powrót do forum filmu Mordercza opona

Głupi film dla inteligentnych ludz:P Jak ktoś lubi monty pythona to wie o co chodzi:P

davidw93

No tak, przecież inteligentni ludzie jak Ty nazywają dragon ball i rockiego arcydziełem kinematografii.... żenada...

xgromphx

Bo na tym sie wychowałem i czasem do tego wracam dla tego tak wysoko zaznaczyłem. Idzie zrozumieć???

davidw93

Ja się wychowałem również na Smerfach, co nie oznacza, że nazwę tę bajkę arcydziełem.

xgromphx

tylko czy każdy odcinek smerfów obejrzałeś 20 razy bo jak każda cześć Rockego obejżałem

davidw93

I co z tego? Przy ocenie nie liczy się częstotliwość oglądania, tylko kunszt kinematograficzny, który akurat w przypadku dragon balla i rockiego jest znikomy.

xgromphx

dobra już daj spokój bo mi się nie chce z tobą pisać bo ty jesteś najmądrzejszy na świecie

davidw93

Zgadzam się w 100%. Nie znoszę pobieżnego klasyfikowania ludzi na podstawie ich opinii, ale odnoszę wrażenie, że osoby piszące: "dno! 1/10" i "bez sensu! najgorszy na świecie!!" nie do końca ten film zrozumieli. Ma wady jak każdy inny, ale jest przy tym bardzo mądry, co w horrorach zdarza się nieczęsto.

Soffcik

no toraczej parodia horroru ale bardzo fajnie wymyślony:)