5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 27045
5,5 26 krytyków
Mordercza opona
powrót do forum filmu Mordercza opona

wiem że celem tego arcydzieła było ośmieszanie tandety ale to przegięcie!!! brak mi skali na ocenienie tego badziewia! i to niby komedia pff jak będę chciał obejrzeć komedię porytą i parodiującą różne pierdoły to powrócę do MONTY PYTHONA:)))

ocenił(a) film na 8
8jarex

w sumie to im się po części udało...ale koniec końców to jakoś mi się szkoda zrobiło "opony" na końcu filmu.

8jarex

Zgadzam się z tobą lepiej powrócić do Montiego i się porządnie pośmiać niż prowadzić debatę nad tą oponką.

ocenił(a) film na 1
pitersen810

no monty to pierwowzór parodii, pierwszy raz jak oglądałem to płakałem z ich pomysłów

8jarex

Ja tam czekam na 2gą część - powrót krwawej opony albo opona jednoczy siły z krwawym kołpakiem.

ocenił(a) film na 1
MilesQuaritch

Sceny mordów były super i to tyle w tym filmie cała reszta nie ma sensu tak jak ten film

ocenił(a) film na 3
8jarex

To proste, a nawet wyjaśnione w tym arcydziele :P
Po co to wszystko... ? no reason :)

ocenił(a) film na 7
bassmatt

Zgadzam się. Film jest do bólu surrealistyczny. Klimatem zajeżdża Chodorowskim. Ale opona trochę wiała nudą. Chodorowski przynajmniej walił co jakiś czas na tyle mocne sceny, że nie dało się zasnąć.

8jarex

nie wiem dlaczego obejrzalam ten film chyba BEZ POWODU pierwsze 15min staralam sie naprawde ,ale jak opona zabila faceta na stacji benzynowej to poszlam powiesic pranie ..

8jarex

Film wspaniały, trzymający w napięciu ,
zarąbista atmosfera ...
żartowałem, film jednym slowem dno; ]
Katorga dla osoby oglądającej ;)