5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 27046
5,5 26 krytyków
Mordercza opona
powrót do forum filmu Mordercza opona

1/10 .......żenada,jak mozna takie cos oglądać.......

ocenił(a) film na 9
Krenciolek

O co Ci chodzi ?! heniek_mario wyraził tylko swoją opinię. To, że taki analfabeta (osądzam Cię tak po Twojej wypowiedzi cyt. "Srak".) uwielbia takie gów** jak "opona" to nie znaczy, że inni muszą uwielbiać ten głupi film...Kompletne dno...
Podsumowując:
Krenciolek = debil
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
MaMich

Jak to co napisał heniek nazywasz wyrażaniem opinii to jest to bardzo smutne.
Po pierwsze tytuł "O nie !!!!!!!!" taka ilość wykrzykników? Nie wiem nawet o czym to może świadczyć i wole nie wiedzieć.
Potem piękna wypowiedź "1/10 .......żenada,jak mozna takie cos oglądać......." Ocena jest, no fajnie potem jakieś kropki które nawet nie wiem do czego mają służyć i potem coś co chyba ty nazwiesz uzasadnieniem, a co jest pytaniem na poziomie podstawówki.
A na koniec, jak chcesz mnie wyzywać od analfabety to najpierw się naucz definicji takich słów. No i nie wrzucaj mi od razu na wstępie, tak się nie robi.

Krenciolek

przestań się zachowywać jak pseudo mądry. Bo naprawdę robisz z siebie ostatnią sierotę na forum, która ocenia 9/10 i dodaje do ulubionych film o oponie, który jest rozbawiający samym opisem. Mam ochotę jeszcze ci nawrzucać, ale się opamiętam, bo mam swoją godność.

ocenił(a) film na 9
MaMich

No to fajnie.

Krenciolek

Mimo, ze ciebie nie lubię i uważasz, że Opona to dobry film, masz dobry gust filmowy (oprócz tej drobnostki) ,przede wszystkim lubisz Natalie Portman, a to jest duży plus dla ciebie. Mam nadzieję, że się porozumiemy ;P
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
MaMich

Ja tam Cię lubię.

Krenciolek

no dzięki...

ocenił(a) film na 9
MaMich

Widzisz, teraz Ci głupio. hehehehehehehehehehehehe

Krenciolek

No trochę... nienawidzę Cię za to ;p
Pozdro

ocenił(a) film na 7
Krenciolek

Srak.

ocenił(a) film na 7
TheQac

Musiałem, a tak w ogóle to jakbym drugi raz oglądał to bym pewnie podwyższył ocenę. Za pierwszym razem 7.

ocenił(a) film na 4
heniek_mario

BEZ POWODU

ocenił(a) film na 7
heniek_mario

No reason.

ocenił(a) film na 7
heniek_mario

Ocenił ten, który uważa serię 'Szybcy i wściekli' za arcydzieło filmowe...to dopiero jest żenujące :D

ocenił(a) film na 1
repenetrator

hehehe i kto to mowi OSOBA ktora ocenila ''1920 bitwa warszawska 1/10 chyba histori nieznasz !!!!!!!!!!!
kazdy ma inny gust i prawo do swojej wypowiedzi wiec : ZABRON MI : Wierzyć, w co wierze, kochać, co kocham
Myśleć, co myślę, jak to zrobisz POKAŻ

ocenił(a) film na 7
heniek_mario

Niczego Ci nie zabraniam, więc się tak nie unoś, bo ci żyłka pęknie :D Co do 1920 to film jest beznadziejny. Czy moja ocena filmu oznacza, że nie znam historii? Zastanów się co piszesz. Moja ocena wzięła się z tego, że nie nakręcono tego jako film historyczny, tylko lans Nataszy Urbańskiej, której marne 'popisy' zajmują połowę filmu, a reszta wygląda tu jak dodatek do tego romansidła. Jak już wspominasz o znajomości historii, to powiedz mi co w tym 'wspaniałym' filmie robił wóz pancerny, którego prototyp powstał w 1929 r.?

heniek_mario

To chyba jest jedyny film co do którego nasze oceny się pokrywają. Film bardzo słaby, ale z jednym plusem - jest krótki :D.

ocenił(a) film na 3
heniek_mario

Ten temat to prowokacja! Przecież ten film jest dobry. Dla heniek_mario opona była, po prostu zbyt powolna, i za mało wściekła:)

heniek_mario

bez powodu!