Zapraszam za pół godz na seans jeśli ktoś ma ochotę :)
Wydaje mi się że dałem 2 ale nie wiem dlaczego nie zapisało. Ale film nudny i ciągnie się niemiłosiernie.
Poprawka oglądałem Mordercze pszczoły to inny film, tego jeszcze nie widziałem i jeszcze plakaty prawie identyczne.
a ha... a tam, posiedzę i zobaczę. Mam ochotę na drinka więc ten film będzie adekwatny :) no chyba, że puszczają coś lepszego?
O nie zauważylam tematu, jestem jakby co :D nie wiem co ma to gadanie o homoseksualuzmie do pszczół, ale rozumiem, że film ma zapewne drugie no xD
pszczółki uciekły... czają się gdzieś za drzewem pewnie i z nienacka zaatakują... uuu....
A NAJLEPSZE, ZNACZY SIE NAJGORSZE, ZE NIE MOGE TEGO ZMIENIĆ... musiała bym usunąć cały temat... no cóż trudna, już tak zostanie :)
tak jest bardziej orginalnie ;) ....... a co do filmu to chyba trochę nudny, no ale może się rozkręci :)
dla mnie może byc nawet nudny, lubię język francuski, dobrze mi sie tego słucha :) także wytrwam :)
Nooo brakuje tu jakichś drętwych teksów, ośmiornicy na polu i jakiegoś półgłówka policjanta :) francuzi są strasznie poważni we wszystkim co robią, czyż nie? :)
jakoś mi się tak dziwnie głowa przechyla na lewą str... a tam sobie spokojnie leży poduszka... jak moja głowa tam wyląduje to mur beton zasnę!!!
hihihihihihi :) postaram się :)
wczoraj na maksa starałam sie otwierać oczy przy "Colombiana" czy jakoś tak...no nie dało się.Aktorka piękna ale... padłam! muszę nadrobić oglądanie w ciągu dnia :)
Też czasami jak leci jakiś horror w nocy obiecuję sobie, że prześpię się tylko 5 minut na reklamie, a tu bach budzę się na końcówce xD
o tak, ja też tak mam, ja nawet nie planuje, że zasnę na 5 min, po prostu zasypiam w mgnieniu oka, ale tak samo jak Ty budze sie na końcówce,,, to jest ciekawe!