Nie wiem jak wy ale Ja już ogladałem kilka dokumentów telewizyjnych oraz tych na YouTube o tej rodzinie i morderstwie. Znam całość na pamięć. Straszna tragedia, ale ile powstanie jeszcze dokumentów o tej sprawie?
Okej, ja też oglądałam sporo materiałów/dokumentów, w tym analizę zachowania Chrisa w momencie zgłoszenia zaginięcia żony i córek (wtedy co zaniepokojona przyjaciółka Shanann wezwała policje, że coś jest nie tak), ale jak najbardziej czekam na film Netflixa- zwłaszcza że we zwiastunie jest dużo o Shanann (w końcu!)
Ja rownież widziałam sporo materiałów a jednak to uwazam, ze serial był świetny.
Jest tez odrobine powiewu świeżości informacji. :)
Ktos kto lubi taka tematykę będzie zadowolony.
to są jakieś limity, że się pytasz ile jeszcze powstanie dokumentów o tej sprawie? jeżeli znasz na pamięć a temat cię znużył to nie oglądaj. nikt ci nie karze. btw, uwielbiam jak ludzie piszą rzeczy rodzaju "smutne/tragedia, ale......" .wszystko co po "ale" jest g... warte.
Zawsze się znajdzie ktoś kto jej nie znał, np ja, dla mnie film szokujący i wstrząsający, niewyobrażalna zbrodnia.
Dzięki temu filmowi wiele osób dowie się o tej szokującej zbrodni. Np. ja pierwszy raz o tym słyszę, nie oglądam zwykle takich rzeczy, w większości amatorskich, na you tube. Dopiero teraz po filmie szukam dodatkowych materiałów i filmików.
co prawda większość materiałów użytych w tym dokumencie już od dawna można obejrzeć na yt, aczkolwiek dla tych osób co nie znają angielskiego myślę ze super sprawa. Polecam, szczególnie osobom które nie znają tez sprawy. Mi pomimo obejrzenia mnóstwa materiałów na yt oglądało się dość dobrze , traktowałam jako powtórkę :)