PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107805}
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 35412
4,4 30 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

A co innego mają zrobić? Wyrywać serducha i prostować kręgosłupy? Niektóre filmy robi sie dla zysku - ten taki też będzie (chyba?) :-)

Michal1992

Hmm. Po 1 uważam ze film wypali, po 2 czy znasz film który nie był po trochu przynajmiej robiony dla kasy ?? Wszystki filmy sa dla kasy.

ocenił(a) film na 3
Szajba

A ja myśle, że po powrocie starych aktorów z jedynki może byc całkiem nieźle.

opoz

Robin Shou zrobi rowerek na sznurkach
Mathias Hues zgniecie łeb dla Goro jak orzech
A Lambert jako Raiden porazi z Fatality Tsang Tsunga :-)

Michal1992

Gdyby filmy nie miały być robione dla kasy to by wcale nie powstawały. Film wypali, wracają starzy aktorzy. A propos wyrywania i prostowania to w filmach ( 1 i 2) nie pojawiają się fatality wyrwane prosto z gry i dobrze.

sonya_4

A Scorpion i próba spalenia Johnego Cage w jedynce? Powinny być fatality krew, kręgosłupy i flaki jak w grze!

GIT

No, a końcowa walka z Shang - Tsungiem? Przecież on trzasnął głową Liu Kanga o ziemię, a tu nawet kropelki krwi! Przecież wiadomo, że przez takie coś złamał by se nos!

Panda

Pamiętam że Mortal kombat to był film mojego dzieciń stwa kochałem go więc rzecz jasna ciesze sie z tego filmy na tomiast jeśli kompletnie nie wypali mogę się do niego zrazić ale myślę że tak nie będzie i jestem dobrej myśli.

ocenił(a) film na 4
brudny_jon

Film będzie papką, bo właściwie tym jest cała seria Mortal Kombat. Nie są to ambitne filmy i nie są wzorowane na ambitnych grach. Może jednak nie wyjdzie gniot w stylu częsci drugiej.

ocenił(a) film na 6
Michal1992

Patrząc po aktorach, film będzie miał niezłą obsadę. Wszyscy pasują do odgrywanych postaci. Poza Shangiem Tsungiem :/ Tak czy tak, filmu raczej nie obejrze. Za stary jestem na takie śmieci.

Malignus

Dla 15-latków, czy nie dla 15-latków nieważne! Nadal jestem zagorzałym fanem tej gry i filmu. Mogliby zrobić grafikę początkową na amidze :D. Tak dla nostalgii.

Power_T

Oj łeska się w oku kręci... Grało się, grało... na ukochanej amisi :)
Ciekawe co z tego 3-go mortala wyjdzie (aż nie chce mi się wierzyć, że zebrali taką obsade).