PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107805}
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 35412
4,4 30 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

Fatality

ocenił(a) film na 5

Witam, strasznie nie mogę doczekać się nowego Mortala, ale tak samo strasznie się go obawiam, jestem starym wieloletnim fanem smoczej serii, MK z 1995 był istnym majstersztykiem, obsada również jedyne czego mi zabrakło to właśnie "FATALITY" Owszem były próby podjęcia np przez Scorpiona czy Sub-Zero ale wszyscy wiemy jak się dla nich to skończyło, ten film zdecydowanie powinie być na +18 i dużo bardziej brutalny tak jak ma to miejsce w grze a w tym przypadku myślę że twórcy trochę bali podjąć się tego ryzyka a szkoda, o drugiej części nie będę się rozpisywać bo szkoda czasu było to największe rozczarowanie w moim życiu, więc teraz oczekuję dobrej fabuły oraz brutalności ale boję się że nowy MK będzie dużym rozczarowaniem dla fanów jednak mam nadzieję że miło mnie zaskoczy, pozdrawiam wszystkich którzy jednak mają nadzieję ;)

ocenił(a) film na 8
Neomatrix23

Jest już zwiastun.

ocenił(a) film na 5
dead_fw

I'M SUB-ZERO

ocenił(a) film na 5
Rinzler

"Finish him !" Tego mi brakowało, no i "Kano wins" - ach zapachniało grą ;)

ocenił(a) film na 5
Mauna_Kea

Widać że twórcy odrobili pracę domową. Nawet Goro i Reptile się na urywek pojawili :D

ocenił(a) film na 8
Rinzler

Jest dobrze. Miałem pewne obawy, ale to może faktycznie im wyjść.

Neomatrix23

Przede wszystkim duży plus za oddanje klimatu pierwszej części gry. Klasyczne fatality Kano oraz Liu Kanga robią wrażenie. Góro wygląda świetnie. Na minus nowa postać. W trailerze widać fatality według mnie Kano na postaci przypominającej Reptaila. Jax łapkami pewnie zmiażdży głowę nie wiem jakiej postaci. Wydaje mi się, że jest tam scena w której Baraka rozrywa na pół Milenę.

wojtek_miller

Wydaje mi że jax miażdży głowę goro

ocenił(a) film na 7
Morek1983

To nie Goro tylko Reiko. Milena obrywa od Sonii. Widać jeszcze jak Liu Kang walczy z Kabalem

crashnine

Reiki mial taka kite jak Goro kurcze

crashnine

Tak zgadza się na spokojnie oglądałem jeszcze raz