5,5 36 tys. ocen
5,5 10 1 35708
4,4 31 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

Cześć i czołem,
Utworzyłem ten temat dlatego żeby tutaj dzielić się linkami do stron, gdzie można obejrzeć ten film legalnie (tzn za zakupieniem jak normalnego biletu kinowego). Od dzieciństwa sam jestem fanem Mortal Kombat i dlatego uważam że z honoru powinno zrobić się wszystko by ten film obejrzeć w taki sposób by twórcy otrzymali za to pieniądze. Wiem, że premiera ma być na HBO GO Max, niestety tego nie ma w Polsce, dlatego szukam alternatywnych, innych legalnych stron (mogłyby być też polskie napisy). Jeśli ktoś coś mógłby polecić, to byłbym mega wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich fanów i nie fanów Mortal Kombat :)

ocenił(a) film na 4
Optimus_999

Na ten moment słyszałem o obsłudze Express VPN, która umożliwia streaming poza US (HBO Max jest tylko w USA). Nie wiem jednak na ile wiarygodne to źródło i skąd będę mieć pewność że chociaż część z pieniędzy które wydam pójdzie do twórców, tak jak jest to w przypadku zakupu biletów kinowych. Jeśli miałby ktoś tutaj więcej informacji, to bardzo bym prosił o odpowiedź.

ocenił(a) film na 8
Optimus_999

A na hbo max będzie??

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Jeżeli będzie na MAX to będzie też na torrrrrrentach.

WujekChu1ek

Wpiszcie taki adres w google : mortalkombat2021pl(kropka)blogspot(kropka)com

Mortalek2021

tam gdzie pisze kropka dajecie kropka i usuwacie nawiasy tam jest wersja z napisami Polskimi Polecam

ocenił(a) film na 7
Optimus_999

Polowa filmu juz wyciekla na YT tak wiec lada moment bedzie dostepny gdzies na torrentach

crashnine

To są wersje CAM, ktoś że wschodu z kina kręcił. Przecież warto poczekać do 23 kwietnia, na HBO MAX będzie wersja 4K HDR. Na otwarcie polskich kin nie ma co liczyć przed końcem kwietnia, a nawet początek maja.

ocenił(a) film na 4
Taio

Ta, a HBO MAX będzie dostępne w Polsce pod koniec XXI wieku :P

Dentarg

Używasz VPN, albo ściągasz plik 15-20GB. Wiadomo nie będzie lektora ani polskiego dubbingu, ale przynajmniej jakość obrazu jest zadowalająca.

ocenił(a) film na 4
Taio

Mi pierwszy lepszy VPN nic nie dał i HBO Max nadal nie był dostępny, ale z tego co czytam w necie to faktycznie są takie na których działa :)

Dzięki!

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Do wszystkich chętnych. Na oficjalnym kanale Warner Bros i HBO Max jest dostępne 7 minut filmu jako promo. Spokojnie, za dużo sobie nikt nie zaspojleruje i może śmiało obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
dead_fw

Na yt oczywiście.

ocenił(a) film na 7
Taio

Brak lektora i dubbingu to chyba oczywisty plus i zachęcenie, a nie szkoda dla widza.

ocenił(a) film na 6
Optimus_999

pany,jest juz w sieci własnie paczam dobra wersje 850 MB TGX

ocenił(a) film na 7
deconstramus

>dobra wersja
>850mgb

Wybierz jedno.

Że też w 2021 roku ludzie ściągają jakieś gówna kodowane na Atari z bitratem youtuba sprzed 10 lat. To dopiero muszą być wrażenia estetyczne, prawie jak przy VHSie.

ocenił(a) film na 8
Geohound

Dla mnie taki film to minimum to 720p. Od takiej jakości zaczynam oglądać dobre filmy.

ocenił(a) film na 6
Geohound

lubie VHS i filmy z tego okresu mam kilka perełek z mocnymi z pirackimi lektorami bez cenzury

ocenił(a) film na 8
deconstramus

Też kocham erę VHS, co nie zmienia faktu, że nowe filmy mam oglądać w gównianej jakości;)

ocenił(a) film na 6
Optimus_999

Nord VPN działa na 100%. 11 euro za 1 miesiąc albo taniej, ale płacisz z góry za dłuższy okres. Potem masz do wyboru kupić HBO Max bezpośrednio albo w pakiecie, np Hulu. Tak czy siak będziesz potrzebował amerykańska karte platnicza albo gift card żeby zapłacić. Konta PayPal spoza US też nie działają. Da się załatwić taką wirtualna kartę platnicza na stronie StatesCard. Trochę to kosztuje, ale działa. Jak już masz kartę, to kupujesz HBO i tyle. Google pokazuje sporo poradników, chociaż rzadko kiedy skupiają się na problemie płacenia amerykańską kartą.

Poza tym, to popieram Twoje podejście, bo trzeba pokazać twórcom, że są jeszcze na świecie normalni ludzie, którzy za cudza pracę po prostu zapłaca, a nie będą januszowac.

ocenił(a) film na 8
Raku_Bizooon

LOL, wolę już torr..nt, niż takie wygibasy i zakręty jak jelita xD Potem mogę sobie iść do kina.

ocenił(a) film na 6
WujekChu1ek

Każdy robi wedle swojego sumienia. Gdyby więcej osób wybieralo torrenty, to mielibyśmy raczej małe szanse na nowe filmy.

ocenił(a) film na 8
Raku_Bizooon

I tak swoje zarobią. Nawet nie wiem czy to dobry film i czy chcę zobaczyć kontynuację. A co z resztą filmów, które pomijają dystrybutorzy, jak np. w większości azjatyckie kino, mam kombinować jak koń pod górę VPN sreny, nie mam na to czasu, odpalam tora i tyle. A sumienia nie mam co teraz dzieje się w holiłudzie. Debile i tyle.

ocenił(a) film na 7
Optimus_999

Wydaję mi się, że skoro ma wyjść na HBO Max, to za 2-3 miesiące będzie na HBO GO, tak jak było z nieszczęsną Wonder Woman 1984

ocenił(a) film na 8
jedimaster2

Dokładnie!

Optimus_999

Niedługo będzie na HBO GO a potem na HBO. W Polsce nie ma HBO Ma więc filmy najpierw lecą na GO potem normalnie w HBO. Nie ma jeszcze dokładnej daty "polskiej premiery" na tych platformach ale na pewno tam trafią.

ocenił(a) film na 8
piotr_k_0386

Polska data premiery to dla mnie dziś, film w wysokiej jakości krąży już po sieci.

WujekChu1ek

Myślisz że nie wiem? Ktoś pytał gdzie można go oficjalnie obejrzeć to odpowiedziałem. No i widziałem już i podobało mi się to co widziałem. Inni mogą smęcić ja lubię ten film i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 8
piotr_k_0386

Też mi się podobał, płytka fabuła, ale to film na podstawie mordobicia, więc nawet nie spodziewałem się czegoś ambitnego, ale dostałem mielonkę jakiej się spodziewałem, no i liczyłem po cichu, że będzie cyrax, bądź też sektor. Nie podobał mi się strój Kabala, wyglądał sztucznie i wolałem jego maskę z poprzednich części, jaki np w trylogii był.

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Kabal akurat był spoko :)

ocenił(a) film na 8
dead_fw

Kto co woli, wolę jego stary wygląd.

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Ten przynajmniej był do siebie podobny, gorzej z tym burakiem z młotem.

Optimus_999

Hej idzie gdzieś obejrzeć? Bo szukam od godziny i nic nie mogę znaleźć :-(

ocenił(a) film na 8
kuki061

Wszędzie...