PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107805}
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 35412
4,4 30 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat
użytkownik usunięty

Jak nie zostanie spierniczona fabuła z gry tak jaw Annihilation to może to nawet być lepsze od filmu z 95 roku.

użytkownik usunięty

Patrz nawet zapomnialem, ze taki temat zalozylem

użytkownik usunięty

No to odkopuje :)

a tak btw ... oglądałeś Story Mode z ostatniej gry MK?

użytkownik usunięty

Ogladalem, gdyz zagrać nie moge

użytkownik usunięty

Kto pomyślał że to tak się skończy, no i w sumie jakby zrobili taki film to bym się nie obraził, i też bym sobie pograł w tę grę.

użytkownik usunięty

Niestety brak konsoli, ale wole ulepszac kompa niz kupować konsole. Cos trzeba poswiecic

wiele tracisz nie grajac w nowego mk;) rewelacja

użytkownik usunięty
Skrzatan

Domyslam sie

użytkownik usunięty

Twórcy nie pomyśleli niestety o wydaniu gry na PC, a szkoda bo zapewne więcej kasy by im się przydało.

użytkownik usunięty

Konsole to dziwna rzecz. Gry kosztuja 2 razy tyle co na PC, a jakość jest gorsza w wielu przypadkach

ja miałem konsolkę, którą sprzedałem niestety. teraz mam kompa naprawdę mocarnego a powiem Ci że frajda dużo mniejsza niż czasy kiedy łupałem na ps3. Co kto lubi, dla mnie na konsoli jest dużo lepszy klimat. Takiego uncharted 1 i 2 łupałem jakby mi płacili za czas spędzony przed tv a na kompie rzadko w cokolwiek się wciągnę żeby zagrać dłużej.

użytkownik usunięty
mariio18

Tylko czemu gry sa tak drogie, tak to nic nie mam do konsol, tylko te ceny

bo koncerny tracą na konsolach,koszty produkcji przewyższają zyski ze sprzedaży,dlatego cenami gier je próbują równoważyć :)
niedługo konsolki nowej generacji,zobaczymy jak to będzie :)

użytkownik usunięty
mariio18

Tak jest

Takie info - będzie Mortal Kombat na PC w te wakacje premiera :)

użytkownik usunięty
soniak223

Wiem wiem.

Ja nie mogę tego tytułu sobie odpuścić, niestety na chwilę obecną na mój sprzęt nie mogę liczyć żeby MK pociągnął :|

użytkownik usunięty
soniak223

Moj pociagnie, ale mam w planach tez inne tytuly.

ocenił(a) film na 6

Cokolwiek będzie lepsze od Anihilation ;)