Jak nie zostanie spierniczona fabuła z gry tak jaw Annihilation to może to nawet być lepsze od filmu z 95 roku.
Kto pomyślał że to tak się skończy, no i w sumie jakby zrobili taki film to bym się nie obraził, i też bym sobie pograł w tę grę.
Niestety brak konsoli, ale wole ulepszac kompa niz kupować konsole. Cos trzeba poswiecic
Twórcy nie pomyśleli niestety o wydaniu gry na PC, a szkoda bo zapewne więcej kasy by im się przydało.
Konsole to dziwna rzecz. Gry kosztuja 2 razy tyle co na PC, a jakość jest gorsza w wielu przypadkach
ja miałem konsolkę, którą sprzedałem niestety. teraz mam kompa naprawdę mocarnego a powiem Ci że frajda dużo mniejsza niż czasy kiedy łupałem na ps3. Co kto lubi, dla mnie na konsoli jest dużo lepszy klimat. Takiego uncharted 1 i 2 łupałem jakby mi płacili za czas spędzony przed tv a na kompie rzadko w cokolwiek się wciągnę żeby zagrać dłużej.
bo koncerny tracą na konsolach,koszty produkcji przewyższają zyski ze sprzedaży,dlatego cenami gier je próbują równoważyć :)
niedługo konsolki nowej generacji,zobaczymy jak to będzie :)
Ja nie mogę tego tytułu sobie odpuścić, niestety na chwilę obecną na mój sprzęt nie mogę liczyć żeby MK pociągnął :|