Nie tak miało być. zero klimatu. Najważniejsze walki poszatkowane. Walczą po garażu w domu, hangarach, jakieś mroźnie hipermarketów. No absurd. Cały film bez wyrazu. Nie tak miało być. Początek fajny i potem źle. No miła jest walka sub zero i Scorpiona na tyłach biedry ale to za mało i miejsce też złe. Wszystko co można było popsuć to zrobili. Dodali nowego bohatera nie wiadomo po co. Taki Uwe Boll z budżetem. Nie jest tragicznie, ale to w ogóle nie to. Jakby nikt nie widział gry na oczy.
To jak miało być, Watsonie. Może Zwróć się do producentów, że "w nowej części, chciałbyś coś zmienić"
Zwróciłem się Holmesie. Jednak brakowało poszlak. Zwiastun drugiej wygląda lepiej. Ale czy to będzie to?:) Oto jest pytanie.:) A Tobie się film podobał tak swoją drogą? Takiego Mortala oczekiwaleś?
He he no i fantastycznie. MK 2021 Na takiego Mortal czekałem ćwierć wieku.. Całkowicie poważnie i już tłumaczę - mając 12 lat, pierwszy raz miałem styczność z MORTAL KOMBAT a dokładnie cześć druga na Amige i jeszcze tego samego roku na jesień kupiliśmy z bratem MK3 na PC. Był to rok 1995. Gra, całkowicie mną zawładla. Mijały kejne miesiące, aż zupełnie przypadkowo wra aja z Giełdy Komputerowej (Katowice, Chorzów) widzimy plakat, że powstał film. Idziemy! Akurat kolejny seans był za godzinę i to właśnie wciągu tamtej godziny, miałem pomysł i wizję jak mógłby wyglądać zarys fabularny. Moje szare młode komórki, mieszały MK1 Z MK3, a najważniejsze jak pokażą miejsca walk, co z Fatality, jakie będą efekty i Bijatyki (wychowany na Jackie Chan) jak pokażą ciosy specjalne a kto zagra najmniej mnie interesowało. I tak wspomniałem, w przypływie ekscytacji, widziałem film z postaciami z *trójki "Na tamten moment, MK1 znałem tylko z obrazków. Ciężko dojść ładu i składu, bo to myśli 13latka. Następuje rok 2021 i moja wizja zaczyna się spełniać - wojownicy z MK3, tak samo ubrani, choreografia (poruszanie się) 1 do 1 z gry, łącznie z krzykami, epickie Fatalities, cięty humor, aktorzy pasują do roli, i ta ścieżka dźwiękowa PETARDA! Było marudzenie, o fabule Odpowiadam;ciągle to samo
Mają wygrywać turniej, inaczej szlak trafi ziemię. Jako fan serri gier i filmów, nie dzielę tego na lepszy i gorszy, każdy miał swój czas. Pozdroooo