krótko to ujme bo jestem właśnie świerzo po tym filmie... jak ktoś jest wrażliwy (tak jak ja) zdecydowanie mu sie ten film spodoba/nie spodoba (w zależności jak na to patrzeć). ja, ze względu że na leże do takich ludzi daje 10/10... piękny i smutny film:( chlip...
No to witam w klubie Terabithian :)
Dla mnie ten film jest raczej radosny i jest światełkiem w tunelu.
Jak chcę sobie poprawić humor to puszczam sobie urywki :))
Czy są jeszcze zapisy do klubu Terabithian jak tak to jestem chętny.
Ten film jak ktoś tu pięknie napisał "jest światełkiem w tunelu" daje nam do zrozumienia że warto się zatrzymać, a nie biec w tym wyścigu szczurów...
Ja nieraz się zatrzymuje...
Cudowny film...
są zapisy :D . wpadajcie na forum ; mostdoterabithi.fora.pl :D . tak film jest przepiękny , radze też przeczytac książke.
powiem tak... film dobry, może i smutny, ale gdyby nie był, to by nie miał sensu. Jednak czegoś w nim brakowało. Były fajne wątki w szkole, jak to dzieciaki dręczą te słabsze, a do tego trudne życie rodzinne szkoda tylko, że takie to wszystko uogólnione. Dobrze, że ich ta cała zabawa nie sprowadziła się do tego, że byśmy mieli druga Narnię (a po zwiastunach na to wyglądało). Może bym go wyżej ocenił jakbym wcześniej nie oglądał Dużej Ryby Tima Burtona. Polecam tamten film bardzo szczerze, bo ma podobny wątek, ale o wiele sprawniej ujęty niż tu.
ocena 7 ;]
Film może i smutny, ale piękny. Film bardzo fajny, trochę wzruszający, ale według mnie jest świetny i zasługuje na obejrzenie. Jak dla mnie 10/10
zgadzam się bardzo smutny daje wiele do zrozumienia,do zastanowieniem się nad swoim życiem nad jego sensem........
Teraz wiem ze musze starac nieodłączać od pewnej dziewczyny jezeli mi na niej zależy... Boje sie ze stanie się to samo co w filmie...
9/10 daję
I jedno pytanie: Z kąd macie książkę? Chętnie bym przeczytał...
Ciekawe kiedy? Na allegro nie ma. Ale mozna kupić a IBook za 15 zł bez przesyłki włącznie