PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119174
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Bardzo lobię baśnie i kino fanasy, lubię Opowieści z Narni w każdej postaci ale "Most do...." nie podszedł mi w ogóle
Strasznie się wynudziłem na filmie choć miał być lekki i przyjemny to oglądało mi się go z trudem
Myślałem że będę w tym osamotniony ale komentarz żony po seansie brzmiał "Bogu dzięki że to już koniec"
No cóż tak już bywa że nie wszystko musi się podobać, za to dzieci były w niebo wzięte ;)

vomit

hm... jedym sie podoba innym nie
o gustach sie nie dskutuje :)
pozdrawiam

Violettelle

Jeszcze jedno, ten film nie byl dla dzieci tylko dla starszych widzow, by go zrozumiec trzeba szeroko otworzyc umysl, a wy widocznie nie przeniesliscie sie razem z bohaterami do tej wspanialej i magicznej krainy jaka jest Terabithia, no coz... obejrzcie jeszcze raz w takim razie, ja po drugim to juz uwierzylem w ten caly film tak doglębnie, ze plakalem za stratą Leslie i dlugo nie mogłem sie otrząsnąć:(

nirvana8

no właśnie nie dałem rady wciągnąć się w ten świat ani za pierwszym ani za drugim razem, zobaczymy może za trzecim razem coś mnie dotknie (już w ten weekend) no cóż otwartości umysłu na pewno mi nie brak, chyba jednak we mnie nie trafia

ocenił(a) film na 4
vomit

Do mnie też nie.
Bardzo fajny familijny filmik, ale nie fantasy, spodziewałam się czegoś bajecznego, fantasy, przygody a otrzymałam jakiś film w sumie o niczym.
Przyjemny filmik, można obejrzeć, ale radzę nie nastawiać się na jakąś bajkę w stylu Narni czy Gwiezdnego pyłu, ten film raczej porównałabym do Labiryntu Fauna, choć tam rzeczy nierzeczywiste były o wiele ciekawsze.
Parę dni temu ogladałam Gwiezdny pył - polecam