Jak dla mnie zakończenie kijowe :( Nastawiłam się na bajkę od początku do końca i dlatego zawiodłam się tym smutnym zakończeniem.
Wstyd mi to mówić ale popłakałem sie natym filmie choć jestem już dorosłą osobą ta dziewczyna po prostu świetnie grała film świetny a może to dlatego że jestem osobą wrażliwą.
Chyba nie Ty jeden. Dziewczyna cudowna, magiczna i dlatego to rozwiązanie w ogole mi się nie spodobało.
No właśnie nie ty jeden...xD Ale zakończenie faktycznie smutne :( Ja cały czas myślałam że on ją znajdzie w tamtym lesie a tu niic ;/
Mam podobne odczucia. Przecież mogła się po prostu wyprowadzić! No ale w książce się utopiła:(...
ej no bez przesady, uważam, że zakończenie bardzo dobre- gdyby nie ono mielibyśmy przeciętną bajeczkę fantasy z tandetnym happy endem a tak przynajmniej film nabiera powagi i jest naprawdę poruszający!! gdyby zakończenie było banalne zapomnielibyście o tym filmie po 5 minutach od wyłączenia TV a tak przynajmniej zapada głęboko w pamięć i przeżywa się go długo po zakończeniu (przynajmniej w moim przypadku) :)
Dziewczyna zagrała świetnie nie mogę jej wychwalić ona miała jakiś urok czułem się jakbym ją znał i zakończenie mi się podobało bo 1 raz od 5 lat się wzruszyłem :) to było piękne :>