PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119381
6,2 13 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Jak dla mnie zakończenie kijowe :( Nastawiłam się na bajkę od początku do końca i dlatego zawiodłam się tym smutnym zakończeniem.

ocenił(a) film na 9
soena

Wstyd mi to mówić ale popłakałem sie natym filmie choć jestem już dorosłą osobą ta dziewczyna po prostu świetnie grała film świetny a może to dlatego że jestem osobą wrażliwą.

yoqu

Chyba nie Ty jeden. Dziewczyna cudowna, magiczna i dlatego to rozwiązanie w ogole mi się nie spodobało.

ocenił(a) film na 8
soena

No właśnie nie ty jeden...xD Ale zakończenie faktycznie smutne :( Ja cały czas myślałam że on ją znajdzie w tamtym lesie a tu niic ;/

ocenił(a) film na 7
soena

Mam podobne odczucia. Przecież mogła się po prostu wyprowadzić! No ale w książce się utopiła:(...

Dai

ej no bez przesady, uważam, że zakończenie bardzo dobre- gdyby nie ono mielibyśmy przeciętną bajeczkę fantasy z tandetnym happy endem a tak przynajmniej film nabiera powagi i jest naprawdę poruszający!! gdyby zakończenie było banalne zapomnielibyście o tym filmie po 5 minutach od wyłączenia TV a tak przynajmniej zapada głęboko w pamięć i przeżywa się go długo po zakończeniu (przynajmniej w moim przypadku) :)

Kinga_20

Coś w tym jest, pewnie gdyby film zakończył się happy endem zapomniałabym o nim za 5 min.

ocenił(a) film na 9
soena

Dziewczyna zagrała świetnie nie mogę jej wychwalić ona miała jakiś urok czułem się jakbym ją znał i zakończenie mi się podobało bo 1 raz od 5 lat się wzruszyłem :) to było piękne :>

yoqu

nom trzeba przyznać, że ta dziewczynka była urocza ^^