i to wysokiej. Brawo, że twórcy nie pokazywali dłużej, tej kontuzji żołnierki. Brawo za koniec, który jest otwartym zakończeniem. Wszystkie aspekty zostały spełnione jeśli chodzi o wymogi czyli są biali, są czarni jest tęczowo, wszystko się zgadza. Sam film prawdziwy dramat z bardzo dobrymi rolami samej Dżenifer, ale i jej mocno opalonego kolegi również. Warto!
zakompleksiony dzyniu88 w realnym życiu jest nieudacznikiem i wszyscy go ignorują, a tu - w świecie wirtualnym -znalazł sobie przestrzeń, by "zaistnieć" i wzbudzić zainteresowanie. Sam już chyba trzeci /ale ostatni/raz klikam odnosząc się do tego .... /epitet wedle uznania/. Dobrze, że to ewenement, inaczej ocena filmów na fw byłaby kompletnie "zaburzona", a tak mamy tylko zaburzonego z kobietą w awatarze. P.S. Co na to Amy?
Ja nawet już kilka razy zgłaszałem jego osobę tutejszym administratorom. Jednak najwidoczniej jego manifest oryginalności, nie robi na nich wrażenia, skoro do chwili obecnej uskutecznia swe kretyńskie założenie.
też swego czasu zgłaszałem /kilku moich znajomych również/, ale nic to nie dało. Lepiej więc ignorować ... jako konkluzję ślę Ci odrobinkę humoru z klasyka: od 0:23 https://www.youtube.com/watch?v=bMVupsYrSS4