Ten film to zbrodnia przeciwko rozumowi. Człowieka, który wpadł na pomysł żeby pokazywać go ludziom powinno się zamknąć w ciemnej piwnicy, nigdy nie wypuszczać i tłuc bambusowym kijem po piętach przynajmniej dwa razy dziennie. Gdybym miał wybierać między "Movie 43" a nieprzerwanym maratonem wszystkich odcinków "Mody na sukces" to miałbym poważny dylemat. Jeśli kiedyś zobaczę gorszy film to chyba popełnię samobójstwo.
zgadzam się z Tobą.... to była TRAGEDIA....jakby ktoś chciał mnie torturować to może użyć tego filmu, powiem wszystko
co wy mi tu dajecie komedia jest boska dac im oskara za komedie wypas :-) daje 10 i jeszcze serducho a wszystkim marudzącym polecam ogladanie kiepskich albo cos tego typu bo dobre komedie w glowe wam nie wchodzą hahah
nie dyskutuj z debilami, szkoda czasu, ci ludzie nie mają dystansu do własnej osoby.
Równie dobrze ja mogłabym nazwać Cię debilem, bo film Ci się podoba, ale jaki to ma sens? Jestem chyba zbyt kulturalna na internet, bo nie ogarniam bezpodstawnego czepialstwa i jechania po innych za odmienny gust. Poza tym teoria o braku dystansu też jest nieźle naciągana - potrafię się śmiać nawet na najbardziej porąbanych filmach i mam poczucie humoru, ale jakoś nie toleruję i zdzierżyć się mogę takiego poziomu, jaki prezentuje to "dzieło".
A tak swoją drogą to zauważam niejaki fenomen - sprawdziłam z ciekawości TOP filmy co poniektórych obrońców Filmu Czterdzieści Trzy i są to świetne pozycje, które ja także sobie cenię, a tu nagle boom - Movie 43 z oceną 9/10. Dziwne to.
Aha, a masz w ogóle pojęcie co to jest Oskar? ... Bo z tego co ja widzę to nie.
Killerek132, nie mam słów, z jakiej racji nagle wyzywasz kogoś od debili? Nie masz już co napisać?
Po prostu taki typ humoru, nie ma co tak przeżywać. Mnie się bardzo podobało (no, może nie wszystko). Ja sobie cenię to z jaką łatwością amerykanie wyśmiewają elementy własnej kultury oraz poziom absurdu jaki potrafią wykreować.
Zgadzam się, ten film to chyba robił ktoś pod wpływem LSD, albo innego świństwa. Filmidło jest chyba dla ludzi niepełnosprawnych umysłowo. Denne dialogi, mdły scenariusz, prostackie rozmowy i pomysły, szkoda gadać... :/