PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64792
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Ten film to zbrodnia przeciwko rozumowi. Człowieka, który wpadł na pomysł żeby pokazywać go ludziom powinno się zamknąć w ciemnej piwnicy, nigdy nie wypuszczać i tłuc bambusowym kijem po piętach przynajmniej dwa razy dziennie. Gdybym miał wybierać między "Movie 43" a nieprzerwanym maratonem wszystkich odcinków "Mody na sukces" to miałbym poważny dylemat. Jeśli kiedyś zobaczę gorszy film to chyba popełnię samobójstwo.

ocenił(a) film na 1
barylak_2

zgadzam się z Tobą.... to była TRAGEDIA....jakby ktoś chciał mnie torturować to może użyć tego filmu, powiem wszystko

ocenił(a) film na 10
barylak_2

co wy mi tu dajecie komedia jest boska dac im oskara za komedie wypas :-) daje 10 i jeszcze serducho a wszystkim marudzącym polecam ogladanie kiepskich albo cos tego typu bo dobre komedie w glowe wam nie wchodzą hahah

ocenił(a) film na 9
damian252

nie dyskutuj z debilami, szkoda czasu, ci ludzie nie mają dystansu do własnej osoby.

ocenił(a) film na 4
killerek132

Równie dobrze ja mogłabym nazwać Cię debilem, bo film Ci się podoba, ale jaki to ma sens? Jestem chyba zbyt kulturalna na internet, bo nie ogarniam bezpodstawnego czepialstwa i jechania po innych za odmienny gust. Poza tym teoria o braku dystansu też jest nieźle naciągana - potrafię się śmiać nawet na najbardziej porąbanych filmach i mam poczucie humoru, ale jakoś nie toleruję i zdzierżyć się mogę takiego poziomu, jaki prezentuje to "dzieło".

A tak swoją drogą to zauważam niejaki fenomen - sprawdziłam z ciekawości TOP filmy co poniektórych obrońców Filmu Czterdzieści Trzy i są to świetne pozycje, które ja także sobie cenię, a tu nagle boom - Movie 43 z oceną 9/10. Dziwne to.

ocenił(a) film na 1
damian252

Aha, a masz w ogóle pojęcie co to jest Oskar? ... Bo z tego co ja widzę to nie.

Killerek132, nie mam słów, z jakiej racji nagle wyzywasz kogoś od debili? Nie masz już co napisać?

ocenił(a) film na 1
barylak_2

zgadzam się w 100%. Totalna porażka.

ocenił(a) film na 7
barylak_2

Po prostu taki typ humoru, nie ma co tak przeżywać. Mnie się bardzo podobało (no, może nie wszystko). Ja sobie cenię to z jaką łatwością amerykanie wyśmiewają elementy własnej kultury oraz poziom absurdu jaki potrafią wykreować.

ocenił(a) film na 2
barylak_2

Dokładnie. Film jest beznadziejny '/

ocenił(a) film na 2
barylak_2

Zgadzam się, ten film to chyba robił ktoś pod wpływem LSD, albo innego świństwa. Filmidło jest chyba dla ludzi niepełnosprawnych umysłowo. Denne dialogi, mdły scenariusz, prostackie rozmowy i pomysły, szkoda gadać... :/

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

kolejny moher ;]

ocenił(a) film na 2
damian252

Zdemaskowałeś mnie! A więc niech będzie pochwalony Jezus Chrystus.

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

no to fajnie

ocenił(a) film na 3
barylak_2

Robiłam dwa podejścia do tego filmu i w końcu skończyłam gdzieś w okolicach 40-tej minuty bo jakbym oglądała dalej to by mnie ch*j strzelił...Nie wierzę, że ci wszyscy aktorzy dali się wrobić w takie gówno...Za żadną cenę bym w tym nie wzięła udziału