Wszystkich nie usatysfakcjonowanych poniedziałkowymi propozycjami Pulsu zapraszamy na dodatkową dawkę kina klasy Z już w najbliższy czwartek, 18.04 na antenie Tv6 o 21. Z opisu wynika, że na wyspie będzie "potężna i śmiertelnie niebezpieczna istota", czyli może być to zarówno ziemnowodny gupik mutant jak i skrzydlata niedźwiedziopuma. Przekonamy się już niebawem :)
Jestem bardzo ciekaw co to będzie za potwór będe obecny na seansie choć nie obiecuje że od początku
może być cokolwiek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
choć może zombi nie, masz rację.... o! ciekawe czy dzerej zagra? :)
Za scenariusz do tego filmu odpowiada reżyser skolopendry więc zaczynam się bać gdyż tamten poniedzałek zapamiętełem na długo
o właśnie! to nie broń tu jest potrzebna tylko podręczny odkurzacz samochodowy! :P
no właśnie, jak w kubusiu puchatku, wkońcu BRUD zeżarł wszystkich bohaterów :P ale w końcu go pokonali - wiecie jak??? :):):)
to trzeba zaglądać czy panowie z tymi metalaowymi skrzyneczkami zapakowali tez kostkę mydła, jakKubuś i Krzyś :P:P:P
Też chciałem to napisać. W teletubisiach jest odpowiedni odkurzacz jeśli ktoś ogląda
Podsumujmy, mamy Badassa, Zezowatego Azjatę, Komputerowca, Lekarkę i Azjatkę o wyglądzie pań z pewnych filmów. Ciekawe kto pierwszy zostanie WYKURZONY z wyspy :D