PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 318621
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

??

ocenił(a) film na 9

Nie wiecie czy planują zrobić kolejną część??

użytkownik usunięty
Tindela

Nie, nie będzie kontynuacji.

ocenił(a) film na 9

Szkoda :( podobała mi się cała seria

użytkownik usunięty

Nie madruj sie XD ty nic nie wiedziec! ty nie zabijac nadzieji wiernych!

użytkownik usunięty

Ja głosić prawda!

użytkownik usunięty
Tindela

Ja bym sobie zyczyla od Nolana oddzielny film o Banie i Talii w Lidze Cieni :)

ocenił(a) film na 9

Popieram :)

Ja bym wolał oddzielną część o Robinie. Byłaby to kontynuacja Mrocznego Rycerza.

użytkownik usunięty
pawel01iwan

eee Bane jest lepszy, ciekawszy badass!

użytkownik usunięty

Marzenie nie do spełnienia :(

Jakby nakręcono film o Bane z Hardym i Nolanem jako reżyserem chyba bym się zesrał z wrażenia :D

użytkownik usunięty

hehehe nie jestes sam :D Nolana i Hardy'ego mozna ladnie poprosic i moze cos sie zdziala.

ocenił(a) film na 9
Tindela

nie byłbym taki pewien czy nie zrobią kontynuacji - furtkę zostawili - Bruce żyje, a ten młody policjant to Robin (tak go nazwała ta babka co mu na końcu torbę dawała)

ocenił(a) film na 8
kamital

Ehhhh...jak ja nie znosze takich ludzi którzy nie mają o czymś pojęcia a sie wypowiadają...Jeszcze przed premierą pierwszej części Nolan jasno zaznaczył że zrobi trylogię o Batmanie i nic tej decyzji nie zmieni. Sam podpisał kontrakt na trzy części więc DA FAQ? Naprawdę radzę spędzić w internecie ten ułamek sekundy, i poczytać oraz napisać coś z sensem a nie jak ty to zrobiłeś. Zakończenie było takie żebyśmy sami sobie tłumaczyli, i wykreowali własną wersję wydarzeń.

Bartonson12

Tu się roi od laików.

ocenił(a) film na 9
Bartonson12

ile to już razy słyszałem, że "miała być trylogia", a jak się skończyło to wiadomo. Tym światem rządzi pieniądz, jak ktoś wywącha okazje zarobienia masy szmalu to jest wstanie zmienić swoją decyzję w 10 sekund. Więc to, że ktoś się zadeklarował, że zrobi tylko tyle, wcale nie znaczy, ze nigdy zdania nie zmieni.

Poza tym, to była tylko moja sugestia. Nie jestem fanatykiem śledzącym każdą wypowiedź jakiegoś reżysera, nie muszę wszystkiego wiedzieć.

ocenił(a) film na 8
kamital

A wiesz Co to kontrakt? Mieli kontrakty aktorzy na trzy części, to samo Nolan, więc zrozum że kolejnej części nie zrobią. Po pierwsze WB tego nie chce, po drugie Nolan tego tymbardziej nie chcę, po trzecie Bale już nie chciał w Mrocznym Rycerzu grać...Reboot Batmana będzie w 2015 roku, ale z nowym reżyserem, i nową obsadą. Chris nie jest typem człowieka który żyje by trzepać kasę jak Ci wszyści od ,,Szybkich i słabych'' czy marnych seriali jak ,,Plotkara'' czy ,,Glee''. Gdyby w tej chwili zarządcą WB zachciało się czwartej części od Nolana, nie mogli by tego zrobić ponieważ już nie mają prawa...

ocenił(a) film na 9
Bartonson12

Nigdy nic nie wiadomo :) A nuż ktoś wykupi prawa do filmu albo wypuszczą ten film w lekko zmienionej obsadzie. Jako fanka nie tracę nadzieji ;)