PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319350
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

http://www.imdb.com/title/tt1345836/
Jeszcze nie widziałem, żeby po jednym dniu ilość ocen podskoczyła z 0 do 56 tys. Jedynie byłem świadkiem jak przy Hunger Games kilka tysięcy skoczyło z 0, ale nie pamiętam ile. Na tyle dużo, że nigdy wcześniej i później nie widziałem. I jeszcze ta ocena 9,2 oraz 18 miejsce.
Zadziwiające. Zastanawiam się, bo nie jestem fanem Batmanów Nolana. Ciekawe czy jest tak dobry, że nawet mnie się spodoba.

Mowiacy_do_reki

A kogo to obchodzi? To że tobie się akurat coś nie podoba nie przekreśla wcale, że innym się nie spodoba. Jesteś tylko żałosnym pomiotem i nic więcej. Idź się bawić z dziećmi w piaskownicy stary pedofilu. PS Z ciebie zawsze jest polew od rana do wieczora, od świtu do zmierzchu. xD

Heller1304

No ciebie na pewno. Ciebie obchodzi tylko trollowanie, hejtowanie i prześladowanie. Więc po co się pytasz, jak głupi. O, przepraszam za słowo jak.
Tobie się nic nie podoba i wszyscy mają cię gdzieś, no i co? U, żałosny pomiot. Czyżby ci tak ludzie mówili na ulicy?
Stary pedofil? Wow, nieźle musiałem cię wkurzyć, kompletnie nie masz już pomysłu i lecisz wulgaryzmami, a ja się z ciebie tylko śmieje. Masz wyrok za pedofilię?
PS Z ciebie zawsze jest polew od rana do wieczora, od świtu do zmierzchu. xD
Żałosny tekst zdesperowanego furiata.

Mowiacy_do_reki

Dobra, ja spadam bo widzę, że Żal ci już dupę ściska furacie. buhahahah

Heller1304

Ojej, dłuższy post i dziecko wymięka. furat? Ciekawe, no buahahaha, ale to ja mam z ciebie polew. Przykro mi, nie udało ci się. No dobra, nie jest mi przykro. No spadaj, ale odezwij się jeszcze.
" Żal ci już dupę ściska" Ej dziecko.

ocenił(a) film na 6
Mowiacy_do_reki

Patrząc na opis na jego profilu, chyba dorobiłeś się własnego hejtera. Gratulacje. :)

G00N3R

Dzięki, ale zastanów się, jaka to musi być desperacja, że nawet w opisie musi mnie oczerniać? Chyba jest tak niepewny swego, że musi każdemu na wstępie udowodnić swoją rację. Nie przypominając o tym, że sam sobie zaczął, a jak mu się postawiłem, to się popłakał i zaczął szaleć. Moralność Kalego. Szkoda gadać o innych jego wyczynach.