PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319350
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Kwas Bane

ocenił(a) film na 10

Czy tylko mi się wydaje iż to nie prawda i Bane miał swój kwas tyle że on był w na początku maski
( w miejscu gdzie były te takie pająkowe nogi) i to mu spływało w miejsce z tyłu głowy gdzie
spojoną miał maskę i miał tam pod tym spojeniem dziurkę gdzie wlatywał kwas . Bane łapał się
tam często ( szczególnie w pojedynkach z batmanem) i coś tam przekręcał. Bo przecież było tam
ewidentnie widać w Batman vs. Bane 1 jak Bane łamał tak po prostu batmana z jego pancerzem.
Później w Batman vs. Bane 2 Bane nakręca coś w masce a potam bez problemu DZIURAWI
kolumnę. Czy tylko ja tak mam.

ocenił(a) film na 10
ziomekvo

Troche jakbyś filmu uważnie nie oglądał maska była po to aby nie czuł bólu po wydarzeniach z więzienia a to że złamał batmana razem kostiumem a potem rozbił filar to po prostu jego wielka siła i bane w ostatniej walce z batmanem nie nakręcał nic w masce tylko ją naprawiał bo batman mu ją trochę zniszczył.

ziomekvo

Nolan postawił na realizm do tego stopnia, że Batman-Bale nie słyszał o batarangach i pistolecie z hakiem, o szybowaniu przy pomocy peleryny nie wspominając. Naprawdę myślisz, że znalazł w filmie miejsce na Jad?

ocenił(a) film na 9
Evangarden

Przeciez Batman w BB szybowal w powietrzu przy pomocy peleryny na koncu filmu bodajze jak uratowal Rachel i jakiegos chlopaczka.

kris88

Musiało mi wylecieć z głowy. W każdym razie, nie robił tego często. Z Bane'em bił się wyłącznie na pięści, raz spróbował fortelu z ukrywaniem się w ciemności.

ocenił(a) film na 9
Evangarden

Czesto nie robil racja. Jeszcze w DK jak byl chyba w Tajlandii zeby sciagnac z powrotem do US and A ksiegowego mafii to skoczyl z budynku ale nie mial peleryny na sobie tylko cos innego- chyba bo pomiec zawodna jest :)

ocenił(a) film na 10
kris88

to było w chinach :)