Czy tylko mi się wydaje iż to nie prawda i Bane miał swój kwas tyle że on był w na początku maski
( w miejscu gdzie były te takie pająkowe nogi) i to mu spływało w miejsce z tyłu głowy gdzie
spojoną miał maskę i miał tam pod tym spojeniem dziurkę gdzie wlatywał kwas . Bane łapał się
tam często ( szczególnie w pojedynkach z batmanem) i coś tam przekręcał. Bo przecież było tam
ewidentnie widać w Batman vs. Bane 1 jak Bane łamał tak po prostu batmana z jego pancerzem.
Później w Batman vs. Bane 2 Bane nakręca coś w masce a potam bez problemu DZIURAWI
kolumnę. Czy tylko ja tak mam.
Troche jakbyś filmu uważnie nie oglądał maska była po to aby nie czuł bólu po wydarzeniach z więzienia a to że złamał batmana razem kostiumem a potem rozbił filar to po prostu jego wielka siła i bane w ostatniej walce z batmanem nie nakręcał nic w masce tylko ją naprawiał bo batman mu ją trochę zniszczył.
Nolan postawił na realizm do tego stopnia, że Batman-Bale nie słyszał o batarangach i pistolecie z hakiem, o szybowaniu przy pomocy peleryny nie wspominając. Naprawdę myślisz, że znalazł w filmie miejsce na Jad?
Przeciez Batman w BB szybowal w powietrzu przy pomocy peleryny na koncu filmu bodajze jak uratowal Rachel i jakiegos chlopaczka.
Musiało mi wylecieć z głowy. W każdym razie, nie robił tego często. Z Bane'em bił się wyłącznie na pięści, raz spróbował fortelu z ukrywaniem się w ciemności.
Czesto nie robil racja. Jeszcze w DK jak byl chyba w Tajlandii zeby sciagnac z powrotem do US and A ksiegowego mafii to skoczyl z budynku ale nie mial peleryny na sobie tylko cos innego- chyba bo pomiec zawodna jest :)