PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319350
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Moim zdaniem (oczywiście) to jest najgorsza cześć Batmana w gole w tej części nic się za bardzo nie kleiło fabuła takie wszystko roztrzepane słaba gra aktorska lub efekty typu przykład jak grupa policjantów i bandytów Bane bija się zobaczcie to dokładnie na zadawane ciosy i jak je przyjmują (LOL) później po chwili przychodzi Batman i bije sie z Banem zobaczcie jakie to strasznie jest markowane ta ich bijatyka wtedy tez popatrzcie na ludzi w około ich gorzej nie mogli tego zrypać przecież film bardzo z wysokim budżetem mogli to jakoś komputerowo poprawić ( nie znam się na tym)
Postać Bane mogli zrobić inaczej jakoś urealnić wiadomo jak wygląda Bane w bajce i w grach no ale film to zupełnie jest coś innego mogli inaczej wykreować postać Bane do mnie nie przemawia maska która zakrywa praktycznie cała twarz nie zostało wiele wyjaśnione w filmie tylko tyle że Bane dostał od więźniów i oszpecili go lekarze OK dla tego ta maska? ale co daje mu ta maska? czy dzięki masce dostał muskulatury ? czy był już taki silny przed ? czy dzięki masce nie musi już jeść ? jeżeli je to w jaki sposób to robi? ( LOL) skąd się bierze jego silą ponad naturalna chodzi mi tu ze nie zostało to pokazane w filmie o Banie, my wszyscy wiemy jak wyglądał Bane w bajkach i w grach i skąd się brała jego ponad naturalna sila ale w filmie nie zostało to pokazane i wyjaśnione .
Nie tylko do Bana mam zastrzeżenia ale tez do kilku innych postaci ale nie będę już o tym pisał .
Oczywiście to tylko są moje przemyślenia i zastrzeżenia każdy ma swoje zdanie. Fil m jest średni .