PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319350
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Film jest wspaniały, genialny i godny podziwu. Szczere brawa dla reżysera i aktorów.

McPiotr98

Zgadzam sie. Wspaniale zakonczenie trylogii !!!!!! Osobiscie uwazam, ze w tej czesci moglo by byc odrobine wiecej realizmu, ale to tylko moje odczucie... Ogólnie film zaj..isty !!! Swietna rola Anne Hathaway jako kobiety-kot, dodala majego smaczku do filmu. Jak zawsze genialnie zagrana rola przez Morgan-a Freeman-a oraz Michael-a Caine-a. Bez nich, cala trylogia byla by duzo slabsza. Dla mnie 10/10. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 3
Shurtugal_Eragon

Ale tragedia ten film, żałuje, że straciłem na niego 2,5 godziny. Oceniam go na 3/10. Uwielbiam filmy gdzie np. złoczyńca, który wcześniej masakrował wszystkich w koło nagle nie rusza się jak go jakiś główniejszy bohater atakuje, albo Batmana, który załatwia kilku chłopa strzałkami a później zamiast zrobić to samo z jeszcze jednym to się nim na pięści pierze i nagle kobieta przebija nożem jego pancerz niezniszczalny, albo dobre jest to, że jak Batman prowadzi swoją super furę to kule nic jej nie robią i nawet ciężarówkę rozwala na czołowe, ale jak ktoś zwykły ją prowadzi to jeden strzał i fura wybucha. A i mój ulubiony fragment, Batman ma ratować miasto, nie ma czasu, bo ma bombę atomową, ale czas na pogaduchy i całusy jest. Oczywiście w minutę wywiózł tą bombę tak daleko od miasta, że nawet podmuchu nie było. Żenada i tyle, a takich żenujących scen jest pełno, niestety żadne efekty tego filmu nie ratują.

Pingusiek

No coz, takie Twoje zdanie. Tobie akurat ten film nie przypadl do gustu. Trudno, tak bywa - szanuje to. Jednak wcale nie zgadzam sie z Twoimi argumentami. Moim zdaniem za bardzo czepiasz sie szczegolow - po prostu to nie Twoj klimat i tyle. Pozdro :)