Obsadzenie Anne Hathaway w roli Kobiety-Kota dla mnie jest lekką przesadą - przecież ona z tą końską mordą nadaje się do stajni! A walki z jej udziałem wyglądają tak sztucznie że przypominają amerykański wrestling.
Doskonale zdaję sobie sprawę z tego że amerykanki urodą nie grzeszą a znane nam aktorki po licznych operacjach plastycznych i pod grubą warstwą tynku są strasznymi kupami obok których największemu wrogowi nie życzyłbym się rano obudzić ale naprawdę nie ma ładniejszych kobiet w tym Hollywoodzie? Przecież o rolę Catwoman ubiegały się m.in. Jessica Alba czy Angelina Jolie...
Dalej jeszcze większą przesadą i wręcz profanacją historii o Batmanie jest obsadzenie w roli Bane'a Toma Hardy-ego - przecież on ma 178 cm. wzrostu a Bane jak wiadomo to był kawał byka, KOLOS! I na nic zdało się chodzenie na planie w obcasach (tak w obcasach! to już nawet nie jest śmieszne) a podczas bliższych ujęć stawanie na stopniu ażeby pokazać jaki on jest duży ponieważ wąskich bareczek się nie poszerzy a krótkich ramiączek i przedramion się nie wydłuży a razi to aż po oczach już na samym początku w scenie w samolocie...
Czy producenci z Nolanem na czele postanowili sobie zakpić z fanów Batmana?
..Pozostał tylko niesmak...
Dla mnie Hathaway jest piękną i zgrabną kobietą. Urodnik zaje*any się znalazł...
Obsadzenie jej w tej roli to był jeden z najlepszych pomysłów. Zresztą każdy ruch Nolana i producentów trylogii o Mroczny Rycerzu to mistrzostwo świata.
a potem to hetzera od fanboyów wyzywasz... On te swoje teorie uzasadnia bardzo logicznie, a ja jakbym teraz ci napisał, że te "ruchy" w TDKR mają daleko do "mistrzostwa świata" to byś mnie zmieszał z błotem...
Odezwał się fanboy Hobbitka - żałosne. Nie wyzywam hetzera od fanboyów, tylko stwierdzam fakt, zresztą nie tylko ja, tylko też inni to widzę, bo jest to oczywiste.
Kobieta Kot była tak słabo dobrana, że fani domagają się osobnego filmu z właśnie tą postacią graną przez Hathaway - faktycznie, masz rację.
piszesz o czymś czego w ogóle nie poruszyłem. Ty lepiej zobacz na swoje wypowiedzi. Tu nie chodzi o kobiete kot
"Zresztą każdy ruch Nolana i producentów trylogii o Mroczny Rycerzu to mistrzostwo świata." to zwykłe fanboystwo
Skąd wnioskujesz, że jestem fanboyem hobbita? Znajdź moją jedną wypowiedź z której można wysnuć takie domysły. Uprzedzając fakty nigdy nie wychwalałem tego filmu, a na jego forum wypowiadałem się raptem kilka razy pisząc skąd 3 części a nie jedna/dwie.
Tak w ogóle to po co to odwracanie kota ogonem? Z tego co pamiętam nawiększe zamieszanie było podczas dyskusji w której hetzer pisał o wielowymiarowości avengers. I jak się potoczyła ta dyskusja? On podawał argumenty Wy go wyzywaliście od fanboyów. Potem wchodzisz na forum TDKR i widzisz jak to hipokryci którzy nazywali go fanboyem wypowiadają się w temacie "ten film jest nielogiczny... bla bla bla (parę nielogicznośći)" pisząc "nie, ten film nie jest nielogiczny" powtarzając to aż temu drugiemu znudzi się dyskusja - to jest żałosne. Pozdrawiam i nie wiem czemu naskoczyłeś na mnie, ja ci tylko zwracam uwage....
Nie zwykłe fanboystwo, po prostu to genialne filmy, wyśmienicie zrealizowane i zagrane. Zobacz sobie średnią takiego Mrocznego Rycerza na IMDB.
Wnioskuję stąd, że dałeś 10/10 Hobbitowi i WP. Fakt iż uważasz wszystkie części za arcydzieła kinematografii już mówi wszystko. Nawet ja, wielki fanboy Nolana i trylogii Batmana nie oceniłem każdej części na 10. :)
Co ty tutaj gościu kreujesz za głupoty? Hetzer nie jest fanboyem dlatego, że jara się Avengers - ja też się nimi jaram i oceniłem film na 10. Hetzer jest fanboyem dlatego, że hejtuje wszystko co od DC, proste. Pod każdym newsem jakieś głupoty wypisuje, doszukuje się wad na siłę w produkcjach DC, a w Marvelowskich nie widzi i tego typu rzeczy. Już się każdy na nim poznał. O DKR też hetzer śpiewał, że a to to nielogiczne, a to to nieprawdziwe, a to tamto, a jak powiedziałem mu pierwszy lepszy przykład z brzegu z Iron Mana, gdzie gość pod nadzorem pilnujących go ochroniarzy stworzył se zbroję i wszystkich zamiótł, że takiej nielogiczności hetzer już nie widzi, to wtedy się zamknął dopiero. Przestań tutaj się wypowiadać jak pseudo obiektywny gość, bo pamiętam twoje żenujące wywody i bronienie Hobbita jak i najazdy na Mrocznego Rycerza.
eh... Co ci z rankingu na IMDB? to nadal ranking tworzony przez subiektywne opinie zwykłych ludzi nie przez krytyków. To zostaw, bo tam znajdziesz i arcydzieła i arcygówna na wysokich miejscach
bo dałem 10 to od razu fanboy? równie dobrze mogę być fanboyem "poradnika...", "gladiatora". Te oceny nic nie znaczą zwłaszcza, że przy tej subiektywnej opini nie rozgłaszam co jest genialne a co jest gównem. To zostawiam dla siebie i się o tym nie wypowiadam. Odwróćmy to - dałem "inspektorowi gadżetowi" 1/10 czy jestem hejterem? Czy po prostu był to film tak slaby, że taka ocena była jedynym wyjściem? To samo tyczy się hobbita tyle, że na odwrót =)
Co do hetzera to nie jestem pewien czy on hejtuje DC. Kiedyś pisał, że BB to jeden z najlepszych filmów o batmanie a i TDK i TDKR dawał wysokie oceny...
co do tej nielogiczności z iron mana to kto pisał, że to nie jest nielogiczne? W avengers nie ma takich głupot które psują zabawe podczas oglądania. Iron man tylko na początku zaczyna w sposób który trudno kupić, potem jest coraz lepiej.
PS ja o hobbicie nic tutaj nie pisałem, a tym bardziej go nie broniłem. Druga część ostatniego zdania jak najbardziej trafna i z mojej strony uzasadniona. Pozdrawiam
Hetzer uważa, że Iron Man jest lepszym filmem niż Mroczny Rycerz, także skończ z tym swoim bronieniem go fanboyu Hobbita i hejcie Mrocznego Rycerza. :) Podziel się z nami informacją na ile oceniłeś Mrocznego Rycerza i Powrót.
To uargumentuj, czemu ta nudna bajeczka - Hobbit - to arcydzieło kinematografii. :)
a niech sobie uważa IM za lepszy film, on przynajmniej podaje jakieś logiczne argumenty, Ty i typy jak katedra go tylko wyzywacie od fanboyów. Ta twoja jedna nielogiczność to nadal za mało żeby wygrać z nim dyskusje, bo i tak zaraz zmieniasz taktyke na rzucanie ad personami.
TDKR 8/10
TDK 9/10
BB 9/10
dodaj mnie do znajomych jak chcesz mieć wgląd w to co i jak oceniłem. Ja się tego nie wstydzę i w przeciwieństwie do ciebie i nie ukrywam swoich ocen.
O właśnie ukrywanie ocen! dlatego tak bezkarnie i bezpodstawnie nazywasz mnie fanboyem hobbita? Pisałem ci już to moja opinia i gdybym był jego fanboyem to bym teraz pisał tak jak Ty o TDKR =). Zastosując twoją taktykę - czemu TDKR to arcydzieło? Przecież najbardziej zapatrzony fan nolana widzi te nielogiczności. Tego nie da się nie zauważyć. Do arcydzieła temu daleko - i tak można gadać o każdym filmie. Ty oceniłeś to na 10 więc mi nie wypominaj moich ocen, ok =)?
Logiczne to są dla ciebie hejcie. Jego logicznym argumentem jest to, że gliniarze wychodzą w czystych ubrankach, a takich samych błędów nie widzi właśnie w Iron Manie na przykład, także fanboyu jeden przystopuj ze swoimi kłamstwami o logicznych argumentach, bo tutaj każdy hetzera zjada właśnie logicznymi argumentami. Pamiętam jak kiedyś miałeś ocenę 6/10 dla Mrocznego Rycerza Powstaje, tak między nami.
Ja ci zadałem pytanie, uargumentuj, a nie pyskujesz i odbijasz piłeczkę. DKR zasługuje bardziej na 10 niż Hobbit, nie tylko według mnie, ale też krytyków, także fakt iż ja oceniłem DKR na 10, nie sprawia, że nie mogę ci wypominać oceny dla Hobbita. Fakt iż nie odpowiadasz na zadanie pytanie potwierdza, że jesteś fanboyem i dałeś 10/10 bo tak. Bo Jakcson, bo Tolkien.
jesteś większym fanboyem niż się spodziewałem. Piszemy o dyskusji w której to nie podawałeś argumentów tylko wyzywałeś. Teraz kiedy ktoś ci wytknie błąd to go wyzywasz? Co to za taktyka? I jakie logiczne argumenty na hetzera? nie wspominając o nim dosłownie każdy który tutaj pisał o tych nielogicznościach zostawał zmieszany z błotem, a jego argumenty były przekrzykiwane. Także nie pisz mi o kolesiach w mundurach. lepiej zobacz na resztę tych głupot i na ich wytłumaczenia, a raczej ich brak...
I dale co ma do tego hobbit? Już ci pisałęm dałem 10/10 i to moja sprawa dlaczego. I proszę bez wyzywania od fanboyów, bo jak ci napisze, że TDKR jest nielogiczne to ty w odpowiedzi uznasz, że przecież w iron manie też są nielogiczności - to uważasz za obalenie moich argumentów.... To jest fanboystwo, bo ty się do tego afiszujesz tym, że dałeś 10 i wyzywasz każdego kto piszę, że jest nielogiczny. Ja coś napisałem odnośnie hobbita? Trzeba umieć rozróżniać fanboyów od fanów
Jakim fanboyem? Czego fanboyem żałosny hejcie? O której dyskusji? Weź przestań się ośmieszać, mów konkrety, a nie pierdzisz ciągle jakieś farmazony. Powiedz mi na początek czego jestem fanboyem, to się pośmieję. Przecież podałem jeden przykład argumentu po którym hetzer się zamknął - wytknąłem mu pierwszy lepszy błąd z brzegu z Iron Man, a hetzer jak na fanboya Marvela przystało, hejtował Mrocznego Rycerza za mniejsze błędy logiczne, jakby oglądał film dokumentalny, a nie kino rozrywkowe na podstawie komiksu. Zacznij myśleć.
Masz problem z logicznym myśleniem. Wiesz co to znaczy konsekwencja? Jeśli ktoś zarzuca błędy logiczne jednemu filmowi, a w drugim błędów logicznych nie widzi, to jest to brak konsekwencji, dowód na fanboystwo i przytoczenie błędu z drugiego filmu, w którym błędów fanboy nie widzi, jest obaleniem zarzutów dotyczących filmu pierwszego i wykazaniem braku obiektywności u oceniającego, czyli w naszym wypadku, u fanboya hetzera. Proszę byś zawołał kogoś dorosłego, ewentualnie kogoś szczycącego się normalnym IQ, by wytłumaczył ci prosty fakt. Nie atakuję każdego, kto zarzuca coś DKR. Atakuje ludzi, którzy są fanboyami i po prostu chcą sobie pojeździć po DKR dla przyjemności, jak hetzer właśnie, także skończ swoje głupie wywody fanboyu i idź pojaraj się Hobbitkiem.
nie bardzo wiem skąd się biorą te ad personamy. Tak cię te dysksuję denerwują?
Jesteś fanboyem TDKR, to widać po postach powyżej i po większości innych z tego forum.
W iron manie na początku mamy parę głupot. Dobra, buduje zbroję odlatuje - przywalił w piach z dość dużej wysokości. No niby nielogiczne, że przeżył i co dalej? poza "tymi z brzegu" masz coś tutaj poza niewygniecionym ubraniem po zdjęciu zbroii? Nie. W TDKR masz głupi początek. na końcu TDK mówią nam, że gacek będzie czuwał itp, a tutaj już na początku mamy bruce'a który od kilku lat nie wychodzi z domu, który zostawił batmana. Dalej rehabilitacja trwa kilka godzin po ranach z przed tych kilku lat. Noga się prostuje i już może kruszyć beton. Eh... i tak dalej i tak dalej. To co masz w iron manie jest nieporównywalnie logiczne z tym co pokazali w TDKR. A hetzer? nie odpisał ci na twój argument związany z iron manem, bo pewnie widział, że tam są niedociągnięcia i to zostawił. Tym się różnicie, że on jak coś jest głupie to to zostawia Ty na siłę bedziesz próbował wcisnąć, że jest inaczej. I co myślałeś, że wygrałeś te dyskuje? i jak widzisz w jednym filmie rzeczy nielogiczne a w drugim już nie, to jest bardziej ignorancja czy hipokryzja. I dalej kto ci napisał, że on tych nielogicznoścni nie widzi? Dał temu 10? Albo pisał, że to arcydzieło? Nie, a do tego jakiś powód miał. Co dalej? Moje IQ jest "nienormalne"? to żaden argument, bo jest niczym nie poparty. Już na forum avengers jak i pewnie tutaj masz opinie wściekłego fana nolana który usiłuje tylko zrównać z błotem swojego rozmówcę. Nie bardzo wiem po co ci to. Ja tam te ad personamy sobie daruję, przynajmniej na razie.
Denerwuje mnie głupota, co w tym dziwnego?
Jestem fanboyem jednego filmu, TDKR, DK już nie? Czy ty siebie słyszysz? Przestań się kompromitować - uargumentuj dlaczego jestem fanboyem TDKR, a już DK nie. Czekam.
Nie mam, bo oglądając film, nie szukam na siłę nielogiczności i błędów w filmie, tak jak to robisz ty hejterze i twój kolega hejter - hetzer. Gdybym obejrzał Iron Mana pod kątem tego, by szukać błędów logicznych, by czepiać się wszystkiego, to na pewno bym kilka znalazł, ale właśnie tym się różnię ja od was hejterzy.
Mamy Bruce, który od kilku lat nie był Batmanem, bo tego potrzebowało Gotham. Proste jak drut, tylko skończony hejter się do tego przypruje i stwierdzi, że to głupota. Założyli mu jakieś urządzenie, rozwalił beton, to komiks. To tak, jakbyś z góry powiedział, że cały Iron Man to wielki debilizm, bo zbudowanie takiego stroju jest niemożliwe. Nie odpisał, bo zobaczył jak go zagiąłem, że u innych widzi najmniejsze babole, a w swoim dziele nie widział większego. Przytkało go i tyle. Różnimy się tym, że ja uwielbiam komiksy i filmy na ich podstawie, a on uwielbia Marvela. Problem polega na tym, że tacy hejterzy jak ty starają się wcisnąć, że ja błędów nie widzę. Otóż widzę błędy w DKR, widzę pewne nielogiczności, tak samo jak w Iron Man i każdym innym filmie na podstawie komiksów. Różnica jest taka, że ja je akceptuje w każdym filmie, a wy tylko w filmach Marvela, w filmach DC już leci hejt. Fakt iż zarzucasz mi coś takiego najlepiej mówi o tym, jak wielkim hipokrytą jesteś. Twoje IQ jest nienormalnie niskie, stąd wiele niezrozumienia w naszej dyskusji. Na forum Avengers wypowiadałem się kilka razy, gdzie broniłem Avengers przed trollami, także skończ swoje żałosne gry. Dałem Avengers 10/10, byłem w kinie, mam ich na Blu-Ray, więc czemu kłamiesz, że na forum Avengers mam opinię wściekłego fana Nolana ty żałosny krętaczu? Skończ kłamać, zaakceptuj fakty. Jakbyś zaczął hejtować w durny sposób Avengers, że ten film jest taki głupi, że taka organizacja jak SHIELD nie ma prawa istnieć, że ich statek nie może latać, że promieniowanie gamma nie może doprowadzić do takiej mutacji jak ma Hulk, że niemożliwością jest strzelać tak celnie z łuku jak ziomek z Avengers, że niemożliwe by zbroja Iron Mana wyskoczyła i dogoniła Starka gdy ten spada z budynku, to też bym zaczął cię cisnąć, więc zacznij myśleć, skończ hejtować.
odpowiadam na oba posty razem z tym na dole.
Czytam w myślach - nie, nie słyszę się =). Nie napisałem dlaczego jesteś fanboyem TDK, bo nie mam tutaj nic poza "Zresztą każdy ruch Nolana i producentów trylogii o Mroczny Rycerzu to mistrzostwo świata." To trochę za mało. O TDKR to już wiemy, że co byś tam nie zobaczył to film i tak będzie świetny - skoro głupoty nie zmieniają wizerunku filmu to co może go zmienić? Nic, bo jesteś fanboyem
Trochę nadużywasz słowa "hejter". Tak jakbym ja oglądał filmy po to żeby się z nich pośmiać a potem wystawiam oceny 9/10. Może fakt, że TDK miało u mnie 10/10( zanim obejrzałem ponownie )uświadomi ci, że hejterem nie jestem.
Dobra mamy bruca który deklaruje się, że będzie stał na straży gotham... Dobra w gotham przestępczość spada... Ponad 10 milionowe miasto i przestępczość spada do zera? Gotham nadal potrzebowało bruca. Zobacz na NYC tam dzień bez kradzieży morderstwa pobicia jest dniem o którym mówią w CNN. Tam gacek dalej był potrzebny tylko w tym przypadku on odszedł na emeryturę co jest sprzeczne z deklaracją na końcu TDK. Dobra pomińmy kruszenie betonu.
pomijam dużą część twojego postu, bo za dużo w tym ad personamów, może się nauczysz w kulturalny sposób prowadzić dyskusję.
Co do hetzera ja te posty widziałem. Nie wiem może zapomniał może widział błędy to mnie nie interesuje. Ty jesteś hipokrytą bo masz czelność pisać o innych jak o fanboyach samemu będąc jednym z nich.
I dlaczego moje IQ jest niskie? może te nieporozumienia to twoja wina? Zastanów się nad tym co piszesz. Dlaczego fanboy nolana? Tak jak ja byłem fanboyem hobbita za ocenę 10/10 tak ty jesteś fanboyem nolana za ocenki filmów nolana, które podałeś poniżej. Sam to napisałeś. Ja stosuję twoją taktykę i teraz się zastanawiam jak się z tego wybronisz =)
Co do "nielogiczności" w avengers gdybym się czepiał oczywiście =)
Dlaczego taka organizacja nie ma prawa istnieć?
Taki lotniskowiec to tylko kwestia finansów i chęci ale nikt nie będzie ryzykował. Uniesienie czegoś takiego jest jak najbardziej realne.
reszta - stosując twoje taktyki - to komiks =)
Ale na zbroje muszę się odwołać osobno. Swobodny spadek 70- 80 kg człowieka, a zbroja warząca o X kilo więcej napędzana silnikiem odrzutowym. nie dogoni go ? Zwłaszcza, że chwila w której tony zostaje wyrzucony z budynku to też chwila w której zbroja wylatuje za nim. Tam po prostu jest to zmontowane jakby jedno działo się zaraz po drugim a po reakcji lokiego można wywnioskować, że to była ta sama chwila. ta zbroja miała nie więcej niż 1-2 sekundy straty do niego.
tu też jest różnica między filmami nolana a innymi filmami. Tam głupoty są często po prostu głupotami, nie sposób je wyjaśnić.
I czy ktoś widzący błędy w filmie to hejter? Nie hejtuje TDKR ja jestem nim zawiedziony. Tyle, zacznij myśleć logicznie, nie każdy wokół ciebie to hejter. pozdrawiam
Skoro głupoty zawarte w Avengers, nie zmieniają dla ciebie oceny, to co może ją zmienić? Nic, bo jesteś fanboyem.
Jeszcze raz powtarzam, zawołaj innych do pomocy, żeby pomogli ci zrozumieć to co czytasz hejterku. I skończ się ośmieszać z tym forsowaniem "błędów" w filmie, tylko dostrzeż błędy w innych produkcjach i zacznij hejtować całą kinematografię. Nie jestem żadnym fanboyem, czego dowodzę w każdym poście, ale, że weszło ci w nawyk pyskowanie i odbijanie piłeczki to tak klepiesz jak ta papuga. Jeszcze raz mówię, byś uargumentował, dlaczego jestem fanboyem? Człowieczku o niskim IQ, bo co, bo nie obniżam oceny na 1 dlatego, że gliniarze wyszli w czystych ubrankach? Twoje IQ jest nieziemsko niskie, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ciągle kręcisz się w kółko ze swoimi nic nie wartymi wypocinami. Jakbyś stosował moją taktykę, to byś myślał logicznie, ale tego nie potrafisz, więc jedyne co wychodzi ci ze stosowania mojej taktyki to dalsze kompromitacje. Starasz się stosować moją taktykę, ale wychodzi tylko z tego żałosna parodia. Nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem... ba! Ty nie umiesz PISAĆ ze zrozumieniem. Nie uważałeś mnie za fanboyka Nolana by się zemścić za to, że nazywam cię fanboykiem Tolkiena którym jesteś. Napisałeś, że na forum Avengers mam opinię wściekłego fana Nolana, także sam już gubisz się w bzdurach które wypisujesz na prawo i lewo. Ponawiam moją prośbę - zacznij myśleć, skończ kłamać oszuście.
Fakt, jak usprawiedliwiasz rzeczy z Avengers i przyrównanie tego, do powyższych debilnych zarzutów do DKR jak "jak mógł mieć krzywą nogę i po założeniu urzadzenia rozwalić mur, bleee jakie głupie" czy "Gotham go na pewno potrzebowało, więc powinien być Batmanem, bleee jakie to głupie" najlepiej pokazuje jak ułomnym i nieobiektywnym człowiekiem jesteś i wszystko wskazuje na to, że już tego nie zrozumiesz, bo jesteś hejterem, nie dostrzegasz rzeczy oczywistych. Mógłbym się z tobą kłócić o nielogiczności w Avengers, ale to nie ma sensu, bo dla ciebie nielogiczności z Avengers nie są nielogicznościami, a nielogiczności z TDKR już są. I przestań klepać jak papuga, bo ciągle po mnie powtarzasz i odbijasz piłeczkę, jesteś tak upośledzony, że nie potrafisz nic innego (mam tu na myśli twoje śmieszne nawoływanie bym zaczął myśleć żałosny hipokrytko)?
I jeszcze podsumuję w moim ostatnim poście do ciebie. Twój ostatni post jest ewidentnym dowodem twojej hipokryzji, twojego hejterstwa, twojej nieobiektywności i twojej niskiej inteligencji. To jak tłumaczysz nielogiczności z Avengers i to jak nie chcesz tłumaczyć nielogiczności z TDKR nie pozostawia żadnych złudzeń. Podwójne standardy, tak by hejterkowi było na rękę. Filmweb już mnie nauczył, że trollom, hejterkom i fanboyom nigdy niczego się nie udowodni, tak więc kończę marnowanie na ciebie czasu hejterku i już ci odpisywał nie będę, ani czytać twojej odpowiedzi również. :)
Dobra, ja pisze głupoty? mam niskie IQ? Niestety w takim razie Ty kolego jesteś poziom niżej.
Ja jestem fanboyem hobbitka, jestem hejterem DC gdzie to uargumentowałeś? Ja wszystko odbiłem- prawda. twoje argumenty już obaliłem, Ty odpowiadasz na moje posty nawet ich nie czytając. I o hejcie pisałem niestety taki bystrzak jak ty tego nie zauważył =)
Nie jesteś fanboyem? zobacz na swój pierwszy post w tym temacie. Jesteś i to przykładem takiego wrednego, tępego, zapatrzonego idioty który każdą dyskusję prowadzi tak samo. Ktoś coś do ciebie napisz ty go próbujesz ośmieszyć. Zobacz co ja pisałem u góry. I po co ci było to afiszowanie się hipokryto? Nazywasz każdego dookoła fanboyami, a sam reprezentujesz ten gatunek.
I kto tu pisze o obniżaniu ocen przez nielogiczności? Ja zmniejszyłem o całe jeden! nie do jednego tylko o jeden. I znowu nie czytasz ze zrozumieniem. Ja coś pisze a ty to masz w dupie więc po co Ty na tym filmwebie dyskutujesz? Lepiej sobie sam ze sobą pogadaj, na to samo wyjdzie. Ja mam niskie IQ? A to chyba ten magiczny człowieczek w tej małej główce ci podpowiedział, prawda? Bo jak już sobie sam odpowiadasz na posty to i monolog pewnie tam jakiś prowadzisz do monitora...
Oj kolejny zarzut. Jestem oszustem? Brawo hipokryto twoje zakłamanie jest kompromitujące jednocześnie zabawne.
To już nie tyle na forum avengers jesteś uznany za fanboya nolana. Raczej jesteś uznany za kretyna ogólnie na filmwebie. Ile to razy na forum avengers i nie tylko rzucałeś bezpodstawnie mięsem? To już nie tyle fanboystwo - to ci przyznam choć nadal fanboyem TDKR jesteś, tylko skrajna głupota połączona z brakiem wiedzy gimbazjalisty.
Dziękuję za prośbę. Teraz jak już logicznie myślę widzę, że ponawianie dyskusji z takim plebsem jak ty było wielkim błędem. Próbowałem uprzejmie jednak jełopy jak Ty muszą robić swoje. Jednakże brawa. Udało ci się zrobić minimum ośmieszenia tego dnia. Gratulacje.
Oczywiście, że avengers ma nielogiczności. Największa to ta, że tony ściągając zbroję ma ubranie niepogniecione. Ty nie widzisz różnicy przed postawieniem kilkuset ludzi na ciasnej ulicy przed plutonem egzekucyjnym z kałachami którzy trafiają zaledwie 2 czy 3 z tego grona, a tym jak barton trafił z łuku lokiego. Toż to kretynizm kompletny. Avengers w przeciwieństwie do TDKR jest logiczne, bo osadzone w universum w którym logicznie wynika jedno z drugiego. W TDKR masz głupoty i zachowania nierealne nawet jak na świat superbohaterów. Ale do kogo ja to piszę.Podsumowując, jesteś zwykłym hipokrytą-fanboyem. Nie widzisz tego co robisz, a sam zaraz za mną zacząłeś pisać o hipokryzji, "odbijanie piłeczki" to żeś się wysilił. Zrobiłeś to co ja tylko zmieniłeś "odwracanie kota ogonem" na inny zwrot. Niestety ale pierdoła pozostaje pierdołą. Tak jak już kiedyś mi udowodniłeś, żeś jełop i czytać nie potrafisz tak teraz to potwierdzasz.
Ah jeszcze tak na temat hetzera. Bo przecież ten pan już nie raz miażdżył takich półgłówków jak Ty. Twój jeden argument na jego 10? Nadal wypadasz jak bezmózgi gimbus. Nie pozdrawiam gardzę kretynami.
PS: twój ostatni post to przejaw skrajnej głupoty. Nikt ci nie przyzna racji - chyba, że wparują tu twoje alterkonta. Niestety debil został debilem. Ponad pół roku a ty się niczego nie nauczyłeś. Ba! do hipokryty doszedł jeszcze ignorant. Pozdrawiam
Ale żeś się napisał. Dobrze, że nie czytam twoich postów, bo w tak długim tekście, napisanym przez człowieka o twojej inteligencji, musi być masa debilizmów i głupot. Proponuję byś onet zaatakował hejterku, tam twoje miejsce, będziesz mógł się kłócić z innymi trollami, głuchymi na argumenty, którym obce jest myślenie logiczne. Jednym słowem twoje środowisko naturalne. :D
Pozdro. Jak lubisz odpisywać, mimo, że i tak nikt nie czyta twoich postów to sobie odpisuj pustaczku. :)
Dobrze wiedzieć, że wypowiedzi przeciętniaka takiego jak ja cię przerastają. To tylko dowód na to, żeś zwykły debil i prostak. Pozdrawiam
ah ten piesek szejku. Nadal szczeka. Szkoda, że nie ma sposobu na zamknięcie ryja takim pieskom jak ty =)
A hejterek dalej hejtuje. Dobra, teraz już mi się nie chce nie tylko czytać twoich wypocin półgłówka, ale i odpisywać cokolwiek na nie.
Nara pustaczku, powodzenia na onecie. Bez odbioru. :)
Przepraszam ale nie rozumiem psiego. Jednakże ciekawa rozmowa z kimś kto poza "woof" nie potrafi z siebie nic wykrzesać. Pozdrawiam szczekaj dalej piesku.
Krytycy:
Metascore: 58/100 - Hobbit
Metascore: 78/100 - DKR
I jeszcze dla przykładu Thor, którego oceniłeś na równi z DKR:
Metascore: 57/100
I IM 2 którego też oceniłeś na poziomie DKR:
Metascore: 57/100
Jak dla mnie po prostu preferujesz Marvela i jesteś Fanboyem Tolkiena, dlatego bronisz hetzera, proste.
i co w związku z tym? to żaden argument. Ty lepiej pokaż swoje oceny i pochwal się co za gówno oceniłeś na 8, 9 i 10. Nie, ty mi nie pokażesz tych ocen, bo jak przystało na wyjadacza z filmwebu musisz grać nieczysto. Prosze bardzo mnie to nie interesuje ale uwież mi to co podałeś u góry nic nie znaczy i jest to żaden argument.
Gdybyś umiał myśleć logicznie, to byś doszedł do tego, "co w związku z tym". W związku z tym to, że filmy Marvela mają u ciebie zawyżone oceny względem ocen innych osób jak i krytyków, a to pokazuje, że nie jesteś do końca obiektywny. Ja mam 10/10 ocenionych 11 filmów: Psychoza, Memento, Avengers, DK, DKR, Incepcja, Matrix, Bękarty Wojny, Łowca Androidów i 8 Pasażer Nostromo.
pominę, że w moim poprzednim poście wkradł się bardzo podstawowy błąd ort... chyba wybaczysz =)?
Nie ja w ogóle nie jestem obiektywny, bo to moja własna opinia. Jak na razie z filmów marvela mam jeden na 10 i jeden na 9. Reszta to 8 i niżej. Z DC mam dwa filmy na 9 jeden na 8. I to jest zawyżanie? (tylko piszę tutaj o filmach, które budują nowe universa filmowe)
Jestem dyslektykiem, żeby wyeliminować wszystkie błędy ortograficzne musiałbym czytać każdy swój post drugi raz po jego napisaniu, a tego robić nie będę, bo już wystarczy, że tracę swój czas na tekiego słabego hejtera jak ty.
To jest zawyżanie względem tego, jak te filmy są oceniane przez ludzi i krytyków. Podam ci przykład. Nie jestem fanem Gulczas, a jak myślisz?, ani nie hejtuje Avengers. Obu filmom dałem 5/10, gdzie tu zawyżanie! Chodzi o to, byś przestał hejtować DKR i przestał bronić fanboya hetzera. To nie ma sensu.
po przemyśleniu musze przyznać, że 10 dla hobbita to odrobinę za dużo. Dałem ocene po premierze ale rzeczywiście to nie poziom Lotra. Wcześniej nad tym nie myślałem więc teraz obniżam ocene. Pozdrawiam
No, 8 czy 9, to jest jeszcze ocena w granicach przyzwoitości, jak dla fana Tolkiena, natomiast 10/10 to zwykłe fanboystwo. Widzę postęp, to się chwali. :)
nie mogę się zgodzić z tą opinią o końskiej mordzie, aktorka świetna i wcale nie brzydka.