Przede wszystkim durna fabuła. W zasadzie wszystko, podobała mi się jedynie pierwsze sceny te w samolocie, potem z minuty coraz gorszy, a ten koniec to chyba Nolan zrobił sobie dla żartów
haha śmieszny jesteś fabuła była dobra nie wiem co ty w niej złego widzisz, A koniec filmu był naprawde dobry pokazuje nam bohaterskość i poświęcenie batmana na rzecz gotham ;)
Lepsza fabula jest w smerfach, film nudny jak flaki z olejem, dla gimnazjalistow jarajacych sie efektami
To ty jesteś śmieszny, mi ten koniec wydawał sie na maksa denny i głupi, koniec kropka
Powiem to tak jak koledze, który jest fanem tej serii Batmana: Gdyby nie Joker z 2 części, 3 część była by lepsza kilkakrotnie od drugiej. Super film.
Jak dla mnie najgorszy ze wszystkich 3 ale za to posiada moją ulubioną scenę serii, walkę Bane-Batman w kanałach ;)
Idiotom i fanbojom to gówno się podoba, reszta ludzi - normalnych, odleje się na ten film po całości.
nie ma co obrazac , ludzi wedlug mnie 3 czesc najslabsza ale jako zakonczenie tej wizji Batmana jest dobre. Rozumiem ,ze sa tez fanboje Nolana i zlego slowa nie dadza powiedziec o tym filmie , ale kazdy ma swòj gust. Mi bardzo podoba sie Iron man 2 , lecz zdaje sobie z sprawe ze arcydziele nie jest ale ma to co lubie dobra akcje , efekty , teksty ,humor i dobre aktorswo.Ale wrucmy do TDKR - film jest dobry momentami przydlugi i nudnawy ale dobrze zmontowany i dobrze opowiedziany. Postacie sa dobrze zgrane i maja swoje motywy.Jak bym mial do kogos sie przyczepic to do Talii ktura wedlug mnie nie dokonca rozumiala ideologi Ligi Cieni i jej ojca .Mòwie o tym ze Ras chcial upadku Gotham a Talia chciala totalnego zniszczenznisczenia miasta przy okazji zabijajac tez swoich ludzi. O ile moge zrozumiec poswiecenie jednego ziomka dla sprawy (akcja w samolocie),ale wysadzenie wszystich to szalenstwo. I jeszcze jesli chcieli rozj***ac i tak cale miasto to poco czekali 5 misiecy ? Chyba na powròt Batmana:)