PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319350
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Czy tylko dla mnie to są najbardziej irytujący superbohaterowie?Postacie są bardzo fajne ale
strasznie irytujące jest jak ich fani tak strasznie ich bronią.

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

chyba tak, ja nie lubie Kapitana Ameryke, Hulka i Lokiego

ocenił(a) film na 8
BIOLLANTE

Porównując dwoje tych bohaterów to zdecydowanie wolę Batmana. Nawet patrząc tylko na filmy znacznie lepiej wypada wg mnie :)

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Akurat tych Panów lubie najbardziej, ale to tylko kwestia gustu.

BIOLLANTE

tak tylko dla Ciebie. Zarówno Bruce Wayne to moja ulubiona postać z DC jak i Tony Stark z Marvela.

ocenił(a) film na 10
BIOLLANTE

Hm, zabawne. Z postacią Batmana miałam podobnie do czasu obejrzenia trylogii Nolana...Wydawał mi się cholernie śmieszny, groteskowy w negatywnym sensie. To się na szczęście zmieniło:)
A Żelaznego nie lubię do dziś. Irytują mnie te jego superaśne, nibyzabawne, nibyluzackie teksty. Co ja poradzę:P

ocenił(a) film na 9
WhiteDemon

Szczerze to Nolan, jego realizm i ta atmosfera w filme idealnie grają ze sobą i mimo że nie lubie prawie żadnych filmów o superbohaterqach a jesterm fanem dramatów i thrillerów... to Batman był genialny.

ocenił(a) film na 10
mario998

Dokładnie.

BIOLLANTE

Zapomniałeś wspomnieć o Hulku.

ocenił(a) film na 8
BIOLLANTE

Batman to mój ulubiony bohater, tylko jego jestem w stanie oglądać i być w pełni zadowolona. Myślę że to zasługa Nolana który w genialny sposób nam go przedstawia, Christian Bale doskonale go odgrywa, a muzyka idealnie uzupełnia całość.
Ironman rzeczywiście strasznie irytuje wg mnie.