Warner bros ostatnio ogłosiło że reebot batmana nie bedzie nową historią tylko MOŻLIWE że bedzie to luźnu sequel albo przy genialnej fabule mroczny rycerz 4 sam chris bale powiedział że chciałby wystąpić w kolejnym batmanie a także za pewną zgodą nolana w justice league.
jakbyś jeszcze powiedział skąd to wiesz, podał jakieś żródło to by było fajnie, bo jakoś nie wierzę.
sorry nie moge wysłać linku ale wpisz w google batman 4 christian bale i wejdź w 1 link za chwile podam ci drugi
kur.wa mam buga 2 link to wpisz w google bo dalej nie moge wysłać the dark knight returns christian bale i dalej wejdź w 1 link (screen rant) ma być to film o powrocie gacka po 45 roku życia wydażenia po justice league ale to nie pewne bo jak bedzie słaby scenariusz to bedzie reebot
Bardzo proszę, byś nie mieszał ludziom w głowie.
http://www.firstshowing.net/2013/christian-bale-says-he-will-not-return-as-batma n-in-justice-league/
topola tak wyraziło sie warner bros i bale rusz głową to tylko podpucha za trylogie nolana wb zarobiła miliony dolców przecież nie porzucą tego filmu tak łatwo bo nolan tak chce i mają zrobić reboota to tak jakby on sie z nimi bawił christhoper mówi: róbcie reboota, chris mówi: spier.dalać od mojej trylogii. wb ma to gdzieś że on tak chce dadzą nowego reżysera i bedzie tak jak w piratach z karaibów
Oczywiście, że porzucą i już to zrobili.
Sytuacja jest prosta:
Dark Knight Trilogy to zamknięta seria maksymalnie urealniająca Batmana.
WB potrzebuje Batmana by móc zrobić filmowe uniwersum DC i JLA jako odpowiedź na Avengersów. Nolan nie chce tworzyć czegoś takiego. Bale nie chce grać Batmana bez udziału Nolana sytuacja jest prosta.
A co najważniejsze nawet w podanym wyżej linku jest cytat Bale'a (nie WB tylko samego aktora!) gdzie jasno mówi, że nie będzie Batmanem dla JLA.
czytałeś coś o reboocie ? nie bedzie to historia od początku tylko gdzieś w środku działań gacka żeby był do JLA ale WB nie jest głupie i nie chodzi im o uszczęśliwienie fanów tylko o kasę co ich obcodzi głupi batman liczy sie film reboot filmu który nie przedstawia początków bohatera to nic. To tak jakbyś kupił nową książkę i czytałbyś ją od środka nic nie kapując bo nie przeczytałeś początku. A wiesz co jest początkiem "The Dark Knight Trilogy "
I dzięki niebiosom. Mam obawy dotyczące JL i to wielkie. Czuję że Nolan z Bale'm dobrze robią, że nie chcą przyłożyć do tego ręki.
Jak JL wyjdzie to zobaczymy, nie chce prorokować za wczasu, bo do Avengersów także byłęm bardzo negatywnie nastawiany, a film potem pozytywnie mnie zaskoczył.
Już pomijając niechęć Nolana i Bale'a do kontynuacji trylogii, to stworzony w Mrocznym Rycerzu Batman nijak nie pasuje do pełnego uniwersum JL z kosmitami, magią itp.
Ekhem, no ja akurat "Avengers" nie ścierpiałam, ale to się wytnie.
Kosmici i magowie + Batman? O kwa, nie, dziękuję:)
Wiesz nie nazwałbym go wybitnym, ale po prostu niezłym odmóżdzaczem na deszczowe popołudnie;)
A, że spodziewałem się kompletnej klapy to i wrażenie jakby lepsze.