W mojej wersji, "Jest cichym strażnikiem". Oczywiście wersja TVN-owska jest do przyjęcia ale kompletnie tutaj nie pasuje.
Widzę ,że nie tylko ja przed chwilką skończyłam seans. I jak wrażenia? Dla mnie mimo wszystko rewelacja.
Oglądałem tylko ulubione fragmenty bo film widziałem ponad 6-7 razy. Fanom serii i nie tylko polecam ostatnią cześć.
Przynajmniej HD przyzwoite. Aż miło się patrzy w ekran. Ale tłumaczenie to jakaś masakra! W dodatku wciąż czekam na czasy, w których będzie można oglądać film bez lektora z polskimi napisami. Z tego co wiem to naziemna telewizja cyfrowa, posiada taką opcję ( mogę się mylić ) . Niestety ja posiadam dekoder telewizji satelitarnej i nie mam takiej możliwości : / .
Masz rację, zupełnie zapomniałem o tej opcji z włączeniem napisów. Poza tym fajnie sobie przypomnieć ponownie TDK :)
Racja! Zawsze czuję napięcie jak oglądam ten film. Mimo że wiem co się stanie. Czy był to 1 raz czy teraz 10 ( coś obok tej liczby) .
ps. Jak ktoś ma TCM to pojutrze o 21:00 będzie można obejrzeć jeszcze raz. Ale już w gorszej jakości :) . Tak na wszelki wypadek jakby komuś to umknęło ;) .