Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

....ten tekst widze prawie wszedzie!!!ciekawe!!!!chcialbym zeby naprawde byl mroczny,az do szpiku,zeby dzieci sie go baly:)))))))) widze ze szykuje sie legendarny film:))))))) czekamy z niecierpliwoscią...

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Dobra nie zesraj sie z tej podniety.Ja rozumiem czekac na film ale Ty przeginasz juz.Piszesz w taki sposob jakbys sobie gruszyl przed monitorem jednoczesnie piszac.Nie przesadzaj a przedewszystkim nie zasmiecaj forum.

Peterson_B

HAhahahahahahahahahha aż kolega autor temtu zaniemówił :D

pozdro

ocenił(a) film na 8
BradMan

Spokojnie Serious Man. To forum i tak już jest zaśmiecone. Boje się co będzie się działo 2 dni przed polską premierą :(

Funny_Man

Ludzie!!! Trochę wyczucia!!
Legendarny film?!? Do premiery jeszcze dobre 4 miesiące, a Wy już uznajecie film za legendarny!!
Co my możemy teraz powiedzieć?!?
Jesteś zapaleńcem... wygadaj się na swoim blogu a nie zaśmiecasz forum!!
Takich tematów jak ten nie brakuje, przez nie można już się pogubić!
Już wystarczająco trudno jest znaleźć coś treściwego!

Serious Man- widzę, że jesteśmy w jednej lidze ;)

ocenił(a) film na 10
Jake_Smile

Dokladnie zgadzam sie z przedmowca.Czlowiek chce wejsc i poczytac akualne posty ze "stalych" tematow, wchodzi, a tam zalewa go lawina smieci i tylko reka wystaje.Ja rozumiem wszystko tez sie jaram tym filmem i nie moge sie doczekac no ale troche samooglady.Rozpierdalasz nas swym entuzjazmem i za kazdym razem kiedy widze posty z ktorych az cieknie twoje nasienie to czuje jakby mnie ktos kosowal od tylu.Posluchaj rad kolegi i zaloz swoj blog gdzie mozesz robic co Ci sie tylko podoba.A legendarny to jest "Ojciec chrzestny".Film zeby stal sie legendarny musi przez wiele lat zdobywac uznanie ludzi wiec za wczesnie na takie werdykty.

Prawda.. po premierze bedzie tu niezla sieka..I zapewne bardzo ostra wymiana argumentow.

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

film dozwolny od 12 lat ma być mroczny :) .. . hehe chyba w tytule :))

mieszkoxxx

A co ma klimat do kategorii wiekowej? Nie może być mroczny bo jest od 12 lat?...

ocenił(a) film na 9
Raffu

powiem wam troszke mnie to przestraszyło, juz dawno nie widziałem zadnego filmu od lat 12stu ... a przez chwile mi się wydawało ze jedno wyklucza drugie jednak przypomiałem sobie Batman Returns - i cholera ten film był psycho mroczny jak dla dzieciakow, nie wiem czy nie było nawet od 15stu lat dozwolony, Begines przy nim to strasznie wylajtował zakończeniem, strasznie ... oj Nolan będzie miał kłopoty z przebiciem klimatu Burtona, no i kategoria troszke go ogranicza.

mieszkoxxx

jest troche prawdy w tym co mówisz

ocenił(a) film na 8
Funny_Man

hehehe dzieki za komentarze:)))))))))))))