Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551737
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

22:15

ocenił(a) film na 8

Dopiero dziś się skapnęłam, że będzie o 22:15 w TVN. Ale nie mam akurat gazety TV ani nie widziałam zapowiedzi w TV, mniejsza zresztą. Kto ogląda? :)

ocenił(a) film na 2
Najlepsiejsza1958

Po co psuć sobie odbiór filmu oglądając na TVNie z reklamami. To dotyczy każdego filmu bo TVN do niczego. Chamska stacja.

nudecroft

ale masz za darmo.

ocenił(a) film na 2
Mothyff

No nie zupełnie za darmo bo telewizor pobiera prąd i już licznik szybciej pracuje, poza tym dochodzi czynsz i abonament za kablówkę i inne płatności.

nudecroft

ty pobierasz tlen płucami nie za darmo oddawaj kasę.

nudecroft

no bo to jedyna stacja z reklamami szerloku

ocenił(a) film na 8
Anakin_Skywalker

W sumie, nie tylko TVN jest stacją z reklamami

ocenił(a) film na 8
nudecroft

No ta stacja też mnie wkurza, bo się poniża takimi gównami jak: Top model, Kto poślubi mojego syna? Ale zauważyłam, że teraz reklamy na TVN trwają jakieś 10 minut. Jak pierwszy leciał mroczny rycerz na TVN, to reklamy trwały po 10 minut i tak samo było, gdy leciał Władca Pierścieni. Za to gdy oglądam Na wspólnej to jedna reklama trwała prawie 15 minut i przez to na serial zostaje tylko 20 minut :(

Najlepsiejsza1958

to normalne bo mroczny trwa 2,5 godziny, Władca trwa jeszcze dłużej jakby dawali reklamy dłuższe niż 10 min filmy tam trwałyby z 5 godzin.

ocenił(a) film na 10
Najlepsiejsza1958

Ja też dowiedziałam się tego samego dnia ; ) TVN w ogóle chyba tego nie reklamowało. Ale odkryłam jak się u mnie wyłącza lektora, a włącza napisy, więc seans był super ^^ Bo o ile na dvd Mroczny Rycerz ma fajne tłumaczenie lektorskie, to tego tvnowskiego nie mogę przeboleć :-( A bez lektora można usłyszeć rewelacyjne kwestie, napisami można się wspierać :D