Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

9/10

ocenił(a) film na 9

Ten film jest bardzo dobry ma 1 minus jest za długi.

ocenił(a) film na 9
maciekdiablo

ojciec chrzestny trwa prawie 4 godziny :)

ocenił(a) film na 9
speedcube

Dla mnie film który leci długu jest filmem godnym obejrzenia:)

EasyWeld

Są wyjątki. Np. Ostatnie Transformers.

ocenił(a) film na 9
speedcube

Ale ojciec chrzestny to inny gatunek a po za tym nie powinno się porównywać takich filmów.

maciekdiablo

Ja daje 10/10 film jest genialny dziwne , że nie zdobył 11 oskarów. Za długi nie wcale taki ma być. Podziwiam każdą scene. A Joker mój ulubiony zły charakter! A batman ulubiony super bohater. A co sądzicie o Batman:Początek ? Wiecie , że podczas jego kręcenia jakiś pijak wjechał w batmobila ? HA ! W więźeniu pytają za co siedzisz a on na to wjechałem w samochud batmana! A ta nowa część z kobietą kot. Nie sądzicie , że mogli wziąć lepszą aktorke?

ocenił(a) film na 10
maciekdiablo

Tak film jest długi, ale chyba bardziej chodzi o to, że dziwnie męczy, jego mroczność, w połowie miałem wrażenie, że to koniec wszystkie "silniki scenariusza" stanęły, film świetny, ma zaletę, można oglądać wielokrotnie, ma wadę, wszystkie filmy akcji przy nim bledną.

ocenił(a) film na 10
waldus_5

Najlepsze filmy na świecie trwają ponad 2 godziny. Po 120 minucie zaczyna się prawdziwe kino. Im dłuższy tym lepszy w tym przypadku. Historii starczyło na cały film, znam cały film na pamięć i jestem jego fanatykiem. The Dark Knight Rises mógłby dla mnie trwać 4 godziny - chociaż wytwórnia się na tyle nie zgodzi - duży budżet plus stosunkowo mało projekcji dziennie. Ale jakby trwał 4 godziny to prędzej zzsikał bym się w fotelu kinowym niż wyszedł do toalety.

ocenił(a) film na 9
Finalny_Odbiorca

wyjatkami sa 300 rocky sin city i wiele innych filmow ale one nie moga trwac dluzej
jedynym za krotkim filmem jest leon zawodowiec jak dla mnie ale i tak go lubie

speedcube

Tak tak Leon jest super