W swoim gatunku rewelacja... film miał wszystko czego oczekuję od tego typu produkcji.
Zgadzam się, poza totalnie beznadziejnym głosem Batmana. Co oni z nim zrobili? jakby płukał sobie gardło denaturatem.
No ja nie moge się przyzwyczaić, zwłaszcza że często używa tego głosu przy ludziach którzy wiedzą że jest Brucem Waynem i wydaje mi się to troche bez sensu. Wolę głęboki troche basowy głos z kreskówek UDC.
On ma taką maskę, jakoś uciskającą w odpowiednim miejscu struny głosowe(nie wiem dokładnie) po to właśnie, żeby przypadkowo mu się nie wypowiedziało coś normalnie. No i pilnowanie ciągle głosu w trakcie innych zajęć musiałoby nieźle przeszkadzać. Moim zdaniem to bdb pomysł:)
Go nic nie uciska, jeszcze do tego składa usta w taki dziwny nie fajny sposób jak tak mówi ;) Nigdy tego żaden Batman nie potrzebował i tez było dobrze. Nawet w Batman Begins tak nie charczał, do tego niezrozumiale.
Tak czytałem gdzieś, nie wiem czy to prawda. Inaczej chyba bez sensu by było, gdyby tak mówił do osób, które wiedzą kim jest(i nikt obcy nie jest świadkiem rozmowy oczywiście).
Zgodzisz się że Joker o wiele lepiej wypadł od Batmana w tym filmie po prostu go przebił :D
joker powinien mieć tu główną role .
No tak on tutaj jest głównym motorem napędowym całego filmu. Wszystko sie dzieje za jego sprawą. No i po 3 obejrzeniu filmu przyznaje że zagrał rewelacyjnie, bo po pierwszym razie nie byłem jeszcze przekonany :)
Widzieliście może to:
http://www.youtube.com/watch?v=iHMgXrKxYVo
http://www.youtube.com/watch?v=4AvYanFvizE
Widziałem wiele tych " jak to powinno się skończyć" - niektóre są naprawdę świetne:) Ale zależy jak to się przyjmuje. Jeżeli dla zabawy to spoko, jeżeli dla szkalowania filmu, to już niekoniecznie.
Twoja ulubiona część o batmanie oczywiście z nowej trylogii .
Moja oczywiście Mroczny Rycerz . Ledger po prostu zagrał tak jakby był tym jokerem a batman dla mnie odgrywał role drugoplanową .
Racja, ja lubiłem Bale'a jako Bruce'a Wayne'a bardziej niz jako Batmana. Jeśli chodzi o ulubioną część to według kolejności:
"Mroczny Rycerz"
"Batman Begins"
"Mroczny Rycerz powstaje"