...Wie ktoś może co się dzieje z Dwie Twraze (Aaron Ekchart)???
Nie znalazłem żadnego prototypu jak on ma wyglądać ani żadnych zdjęć.
To moja ulubiona postać z komiksu i poprzedniego filmu(Tommy Lee Jones)
Jak ktoś ma jakiś link...Proszę o wpis
Ponieważ, narazie nie opublikowali żadnego wyglądu Two-Face'a, wiadomo natomiast, że w filmie stu-procentowo wystąpi. Dodam jeszcze, że Aaron w jednym z wywiadów powiedział, że scena przemiany Dent'a w Two-Face (jak sam powiedział "jego ulubiona") nie została jeszcze nakręcona.
Two Face, a raczej ego przedsmak pojawi sie na koncu filmu, tak jak bylo z Jokerem. A swoja strona to ta fotka, ktora dali to calkiem niezla. Ledger bedzie lepszy od Nicholsona.
Dzięki za informacje...
DARK KNIGHT też mi się wydaję że Ledger będzie lepszy od Nicholsona,już na zdjęciach z innego tematu widziałem jak on wygląda i ogólnie miny(grozy),ale z nie cierpliwością czekam na Two-face...
Co do Ledgera, to przede wszystkim postać zagra nieco inaczej niz Nicholson.Jack przerysował postać by lepiej pasowała do mrocznej,nierzeczywistej estetyki filmu, choc Nicholson ma 3 oscary , to jestem wrecz pewien ze Ledger zrobi rolą wielki dym , gdyby postac Jokera byla w calosci odkryta, Nolan by się za nią nie brał , a tak pokaże nam jego inne, bardziej przerażające oblicze, wydaje mi sie ze lepsze od tego z Batmana Burtona.Co do Two-Face'a to raczej na pewno zobaczymy go w The Dark Knight, aczkolwiek nie sadze aby jego wizerunek mial pojawic sie w trailerach , tak jak mialo to miejsce z motywem z Jokerem w Begins.
Burtonn'owski "Batman" mi się nie podobał , ponieważ nic od początku nie było opowiedziane.A filmy Nolana wszystkie są schematyczne i odpowiadają na wszytkie pytania.Np."Batman Begins" - jak powstała historia Batmana , jak i gdzie zabito jego rodziców(ekranizacja).
Tylko w Burton'owskim było ,że to Joker zabił jego rodziców,a Ledger jest jeszcze młodym Joker'em =).