Coraz wiecej wypowiedzi pojawia sie ze juz podchodzi sie z dystansem do trylogi i TGK i TDKR
traca juz powoli swoj blask - z jednej strony 'widze' czemu ludzie wypowiadajacy sie w ten
sposob moga tak twierdzic ale kompletnie nie moge zrozumiec jak tak mozna.... To idioci i
ignoranci w wiekszoci wobec samych siebie, szukajacy byle czego i coraz to bardziej
wyszukanych pomyslow i interpretacji na wizje i przedstawienie DK w taki sposob ale prawda
jest taka ze film Rozpierdala wszystko ( podobne mu i wszystko co sie probuje zblizyc) dookola
i Skoro mamy tyle nagle wielkich krytykow i wizjonerow to czemu Polskie kino dalej ssie i
polacy nie moga nawet Snic o stworzeniu czegos co by choc troche sie zblizylo do TDK Trilogy.
Nagle wyskoczylo x osob z swoimi argumentami na to czemu TDK jest niudany, nie podoba
sie, to zle zrobione, to tak a nie inaczej, ktorych jakos nie widac juz w polskim biznesie
filmowym gdzie skoro uwazaja ze maja racje jechac na DK mogliby sie 'wykazac ta swoja
wiedza i umiejetnosciami; i zrobic cos pozadnego tylko zamiast tego dalej mamy Wspaniale
polskie filmy od paru lat gdzie 9/10 to Poprostu gowniane, na poziomie 10 metrow ponizej
mulu komedie romantyczne lub proby stworzenia jakiegos pseudo inteligetnego dziela.
Jakbym siebie słyszał ;)
Prawda jest taka, że ci, którzy obsmarowują Nolana i jego trylogię gównem to zakompleksione dzieciaki bez przyjaciół. Rozumiem, że film może nie trafiać w gusta, ale żeby takie arcydzieło jakim jest cała trylogia nazywać gównem to świadczy tylko o poziomie inteligencji tej osoby. Wiesz, dzisiaj sobie odświeżyłem TDK, po rocznej przerwie (wracam do tego filmu, bo jest zajebisty) i na siłę starałem się doszukać tych minusów, o których gimbusy na FW piszą i doszedłem do wniosku, że mają jakieś urojenia. Nie mówię, że film jest idealny, bo kilka drobnych szczególików można było poprawić, ale tak jak napisałeś "ten film rozpierdala wszystko dookoła" więc nie ma co tracić czasu na tych debili, tylko czerpać radochę z oglądania filmów, bo oto w tym chodzi, a jak debile z tego forum tego nie rozumieją to zamknijcie się w szafie i tam zdechnijcie, świat będzie czystszy.
Ja wlasnie tez swiezo po odswiezeniu jego sobie po dluzszym czasie bylem i tak z ciekawosci wszedlem zobaczyc i zauwazylem 'mode' jaka sie pojawila na negatywy i niestworzone zeczy na TDK i az niemoglem, poniewaz ja ogladnalem go 3 raz i po filmie pomyslalem 'kurde on dalej ma tego kopa'....ale jak widac niektorzy 'wielcy' schowani za monitorami wiedza lepiej.
Pozdro i ciesze sie ze ktos podziela moje zdanie.
Masz 100% racji. W zeszłym roku rozbawiła(zażenowała) mnie sytuacja gdzie fani Hobbita wchodzili na TDKR i hejtowali i na odwrót. Ja się pytam: jaki to ma sens? Naprawdę czasem tracę wiarę w ludzi. Jakby nie można było cieszyć się, że dwa zajebiste filmy zostały nakręcone to ci idioci obrzucają gównem filmy jak i siebie nawzajem. Dla mnie najważniejsze jest, że świetnie bawię się oglądając całą trylogię, ale jak widać niektórzy zapomnieli o co w tym chodzi.