Czyżbyśmy w 3 części zobaczyli pannę Batgirl skoro w tym filmię zagra ją 45 letnia aktorka. Ciekawe co sobie Nolan wymyśli. Dodam że ta aktorka jest tylko o 5 lat młodsza od swojego filmowego ojca no ale dobra wygląda na mniej ;]
wątpie żeby wprowadził kogoś takiego jak batgirl czy robin. Te postacie w moim przekonaniu wiały beznadzieją..
Robin mógłby być. Batgirl, sam nie wiem, ale tylko pod warunkiem, że byłby robin.
Mogę dać sobie ręke uciąć, że Nolan napewno nie odwali kichy, i w 3-ce napewno nie będzie Robina i Batgirl.
Z tego co wiem to Nolan planuje 3czesci, hmm ale kto wie. Ja jestem za 4 i 5 i ...n częscią, oczywiscie w dobrym stylu ;p
Nolan kategorycznie zastrzegł, że nie będzie robił więcej niż 3 filmów. Obecnie pod znakiem zapytania stoi nawet trzecia część (Joker miał w niej być jedną z głównych postaci). A co do pomocników Nolan powiedział stanowcze nie. I zgadzam się z nim.
tutaj się nie zgodzę- w 3-ce głównym oponentem będzie Two-Face z ewentualną pomoca Scarescrowa- Joker w 3-cd jeżeli by w ogóle był (z tego co wiem Ledger nie miał podpisanego kontraktu na kolejne filmy) to było go na ekranie raptem pare minut
Ja bym chciał zobaczyć Robina w kolejnych częściach, ale w jak najlepszym stylu... Oby tak dalej panie Nolan xD