Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551949
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Batgirl??

ocenił(a) film na 10

Czyżbyśmy w 3 części zobaczyli pannę Batgirl skoro w tym filmię zagra ją 45 letnia aktorka. Ciekawe co sobie Nolan wymyśli. Dodam że ta aktorka jest tylko o 5 lat młodsza od swojego filmowego ojca no ale dobra wygląda na mniej ;]

ocenił(a) film na 10
Lestat_2

a może to jest jego zona?

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

wątpie żeby wprowadził kogoś takiego jak batgirl czy robin. Te postacie w moim przekonaniu wiały beznadzieją..

ocenił(a) film na 8
grygu

Robin mógłby być. Batgirl, sam nie wiem, ale tylko pod warunkiem, że byłby robin.

ocenił(a) film na 9
Doktor_Wong

ciekawe jakby byli przedstawieni :D

>>

ocenił(a) film na 10
PawelM

Mogę dać sobie ręke uciąć, że Nolan napewno nie odwali kichy, i w 3-ce napewno nie będzie Robina i Batgirl.

ocenił(a) film na 9
FvJ

To może w 4-ce? ;>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PawelM

Z tego co wiem to Nolan planuje 3czesci, hmm ale kto wie. Ja jestem za 4 i 5 i ...n częscią, oczywiscie w dobrym stylu ;p

ocenił(a) film na 10
hudylobo

Nolan kategorycznie zastrzegł, że nie będzie robił więcej niż 3 filmów. Obecnie pod znakiem zapytania stoi nawet trzecia część (Joker miał w niej być jedną z głównych postaci). A co do pomocników Nolan powiedział stanowcze nie. I zgadzam się z nim.

ocenił(a) film na 10
Filo_20

tutaj się nie zgodzę- w 3-ce głównym oponentem będzie Two-Face z ewentualną pomoca Scarescrowa- Joker w 3-cd jeżeli by w ogóle był (z tego co wiem Ledger nie miał podpisanego kontraktu na kolejne filmy) to było go na ekranie raptem pare minut

ocenił(a) film na 9
FvJ

ja bym tam wolał żeby było więcej części :P

>>>>

ocenił(a) film na 4
PawelM

Ja bym chciał zobaczyć Robina w kolejnych częściach, ale w jak najlepszym stylu... Oby tak dalej panie Nolan xD

ocenił(a) film na 9
Redox

no ja też bym chciał :P

>>>>>>>>>>>>