Podejrzewam, że raczej Batman a nie Wanted jak wcześniej pisano, będzie hitem lata ...
dla mnie Wanted był i bedzie hitem lata.
ten film jest cudny...
A batman - to juz stare i niemodne...
Ciekawe tu macie dialogi... Jak widze, jak kolesie strzelają do much, a potem mają je na ręce w nienaruszonym stanie to chce mi sie śmiać.
TDK rządzi ! A dokuadnie JOKER !!!
mezeus16 sam jestes stary i niemodny, a: to nie jest kraj dla starych ludzi , wiec bujaj sie...do rudzyka.
widać już na forum ile macie kultury i szacunku wobec innych.
Macie to po rodzicach?
Nie chłopczyku , jesteśmy trochę poirytowani bo twoja mamusia nigdy nie powiedziała nam który z nas jest naprawdę twoim tatusiem ;).
Natomiast co do Dark Knight vs Wanted to nie ma najmniejszego porównania, najnowszy Batman jest nawet lepszy i mroczniejszy niż "Batman-Returns" który jak do tej pory wydawał mi się najlepszą częścią Batmana (nie licząc Begins który imponował mi prawie tak samo,jednak z trochę innych powodów)...i powiem tak , TDK naprawdę zasługuje na miano najlepszego filmu wszechczasów , bo to nie tylko efekciarska historyjka o kolejnym herosie biegającym w majtkach na spodniach ....ale naprawdę ciężki i mocny film akcjii , który nie pozwala się nudzić ani przez chwilę i po obejrzeniu go zostawia nas z wrażeniem że ten film po prostu nie mógł być lepszy , a aktorzy nie tylko grali swoje postacie ... ale na czas filmu , oni BYLI tymi postaciami. Pozatym film kończy się w tak genialny sposób , że nie zostawia w nas żadnego niedosytu (jak to było w bodajże Piratach z Karaibów 2 )ale człowiek czuje w kościach że ten film zasługuje na jeszcze jedną , ostatnią część....i że nie może być to nic innego niż...Knightfall