Czy ktos zna juz jakies szczegoly odnosnie 3 odslony batmana? Ja tylko slyszalem, ze ma byc zagadka grana przez Depp'a.
Tak?
A ja slyszalem ze w trzeciej czesci batmana ma zagrac Val Kilmer jako Batman, Jim Carry jako Czlowiek zagadka i Tommy Lee Jones jako Dwie Twarze.
Ale to moga byc plotki.
;P
Uwazam ze powstanie. Zakonczenie TDK daje swietne mozliwosci. Np mafia moze wykorzystac to ze Batman
jest scigany i powoli odbudowac swe imperium. Moga wykonac serie morderstw ktore rzekomo mialby
popelnic batman - tu jest miejsc na jakiegos mniej znanego wroga Batmana. Oczywiscie Gordon wie ze on by
tego nie zrobil, ale opinia publiczna zmusila by go do scigania. Takie sa moje spekulacje. Jakie sa wasze?
To co napisał William Blake plus gdzieś tam będzie się szwęndać Joker i podrzucać karty, kłamać i powodować palpitacje serca u widzów...
mnie marzy się w Batmanie 3, aby głównym przeciwnikiem był Dwie Twarze, albo Zagadka :) dwóch naraz już miałem w Batman Forever :) i obie kreacje zarówno Lee Jonesa jak i Careya były obłędne jak dla mnie, ale chcę zobaczyć jednego lub drugiego w wersji Nolana. Bardziej ponurego i bardziej przerażającego takich jakim był Joker w Dark Knight... zobaczymy. Ale przecież wiadomo na bank, że B3 powstanie tylko niech do cholery nie karzą czekać znowu 3 lata na film bo się wkurzę !!!!
Co wy. Nie odbiorą filmu Nolanowi, wystarczy zobaczyć ile zarobił. Inny problem, że on sam boi się że nie uda mu się zrobić tak samo dobrego filmu jak 2.
Bleeeh... Deppa nie Depp'a ludzie, nauczcie się korzystać z apostrofu (taki przecinek, ale do góry o taki: ') i nie dawajcie go do odmiany każdego zagranicznego nazwiska, no... Przepraszam, że się uniosłem ;P
Co do trójki, to miałem pewien mały wywód, który przytoczę :P
"rzecież TDK dzieje się po roku od BB, Joker pojawił się w mniej więcej wtedy, kiedy w Gotham zaczął działalność Batman (domyślam się po tym, jak Gordon daje kartę Jokera Batmanowi i mówi, że jest podejrzewany o napad z bronią w ręku), a teraz Batman jest na wygnaniu, mimo tego pewno i tak działa, to daje według mnie dobrą podstawę, aby w mieście pojawił się Anarky ;) Epizod z Two Facem jest też nie do końca jasny, Scarecrow nadal działa w mieście, Jokera zamknięto, ale już z komisariatu udało mu się bez problemu uciec (a również z komiksów czy z TASa wiemy, że Joker ma na koncie największą liczbę ucieczek z Arkham). Fakt, że Batman jest przez lud spostrzegany jako zabójca Denta pozwala rozwijać działalność przestępczą wielu ludziom i szaleńcom ;) W "Gotham Knight", ktory jest nie jako powiązany z TDK pojawił się DeadShot (w sumie Killer Croc też, ale wiadomo jak to jest u Nolana z tą realnością ;P). Mamy szereg nowych przestępców do trzeciego Batmana: Scarface, Catwoman, Riddler, Zsasz czy Mad Hatter (chociaż on z czego co pamiętam kontrolował umysł ludzi za pomocą kapelusza, co średnio jest realne)."
Była Klątwa Czarnej Perły | TE DWA FILMY BYŁY FIELKIM HITEM!
Był Batman Początek | TE DWA FILMY BYŁY FIELKIM HITEM!
Była Skrzynia Umarlaka | JEDEN I DRÓGI BIŁY REKORDY!
Był Mroczny Rycerz | JEDEN I DRÓGI BIŁY REKORDY!
Był Kraniec Świata | Może 3 część będzie ciut gorsza od drógiej
Może będzie Batman 3 | Może 3 będzie najlepszym filmem roku jak władca pierścieni
Może będzie 3 część tylo jak wyjaśnią ci się stało z Jokerem bo The Dark Knight skończyłsie na tym ,że Joker został powieszony przez Batmana w jakimś Oknie i go tam zostawił a Joker żył
Jak Wy oglądaliście ten film ... Batman odszedł od wiszącego Jokera, a dosłownie 5 sekund później wszedł tam SWAT, więc chyba jasne, że Joker został aresztowany.
Czy naprawdę trzeba wszystko pokazać żeby niektórzy zrozumieli ?
Do klimatu Nolana najbardziej pasuje mi jednak twardziel Bane...Ale z drugiej strony nie wiem czy reżyser chciałby znowu bohatera pogrążać w porażce ;)
powiedzcie, ze bedzie Harvey Harvey Harvey Dent :)
i ze bedzie Zagadka z Forevera
i ze bedzie Val Kilmer zastepujacy niejakie Drewno
i ze U2 bedzie na soundtracku
3 cześć powstanie Nolan już pracuje nad scenariuszem ale jak sam mówi musi stworzyć coś godnego The Dark Knight więc niema obaw, że film będzie kiepski. A co do 2 face na pewno się nie pojawi.
podobno CatWomen ma zagrac Angelina jolie , Zagadkę - Jonny Depp a Pingwina Phillipp seymour hoffman ale to doniesienia jeszcze z sierpnia , na świeżo z premiery TDK . Tylko widzisz TDK zakonczyło się w sposób sugerujący że Trójki może nie być ( w Begins natomiast na końcu Gordon pokazał Bruce'owi kartę jokera co jawnie sugerowało że powstanie kontynuacja ) . Chcialbym aby Nolan o ile nakręci TDK 2 czy też 3 ( Bo Begins to chyba jedynka nie ? ) uniknął tego całego filozoficznego patosu jaki pokazał w TDK . Mi ten film do gustu wogole nie przypadł . Dla mnie jedynie Tim Burton nakręcił dobre Batmany a Schumacher to jak wszyscy się szanujacy wiedzą że to była kaszanaa choc przez sentyment do Batmanca ( choc ten bohater DC nigdy mi do gustu nie przypadł ) dałem Forever B&R w ulubionch:D
Nie wiem czy dobrym pomysłem było by znowu wstawianie do filmu nowego jokera
BATMAN powinien w kolejnej części mieć zupełnie innych nowych wrogów.A może na początku filmu Joker mógłby być pokazany w szpitalu psychiatrycznym a w dalszej części filmu by z niego uciekł odbiła by go grupa klaunów z jego gangu ... taka tylko myśl mi się narzuciła
Jokera napewno nie będzie i było by przesadą gdyby znowu jego wstawiono i czy Joli to taki dobry pomysł na kobieta kot to miałbym wątpliwości bo wyjdzie z tego taka 2 Hali Bery bo tey z filmu Tima chyba mimo wszystko nikt nie przebije a teraz zamiast batmanem cieszmy sie tym że poraz 1000000000000000 kewin znowu leci na święta hehe nawet sie ciesze