Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 552249
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Bieda :/

ocenił(a) film na 7

spodziewalem sie czegos wiecej po takiej kampani reklamowej heh ale zwykle tak jest gdy zabardzo pompuje sie balonik:/ 6/10

ocenił(a) film na 10
domin_4

To dlaczego w swoich ocenach dales mu 4/10 a nie 6/10?
Obcy kontra Predator 2 dales 10/10
Wedds 1/10
Sory za osobisty atak ;)
Napisz co Ci sie nie podobalo dokladnie.Bo tak reszta Cie zjedzie.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

niechce być uszczypliwy
ale te 10/10 dla AvP 2 sugerują, że koleś spodziewał się raczej filmu Batman vs Joker, gdzie będą równali kolejne budynki8 z ziemią, żeby się na wzajem pokonać.....

piszę, to lekką nutką ironii, nie chce wzniecać wojny..... ;D

FvJ

mówiąc szczerze DK jest kaszanka na równi porownywalną z AvP i gówno mnie obchodzi czy ktoś mnie za to zjedzie . Wali mnie to . Co najwyżej 5/10 . BASTA .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
domin_4

ależ dzieciarnia oO

(zaaaaaaa krótki)

ocenił(a) film na 8
Zdenio

Christopher Nolan tworzy filmy, które wymagają myślenia i uważnego skupienia podczas oglądania......tak właśnie jest w przypadku "Batmana", który nie jest już tylko komiksem przeniesionym na srebrny ekran...to po prostu kawał świetnego psychologicznego kina, więc fani AvP2 niech lepiej omijają ten film z daleka:P

ocenił(a) film na 10
DamienC

Storm1986 nie mógłbym zgodzić się z tobą bardziej :), najnowsze dzieła Nolana po prostu nie jest dla typowych fanów filmów o super-herosach w majtkach zaciągniętych na rajtuzy , ponieważ raczej nie zobaczymy tutaj bezsensownej sieczki okraszonej sporą ilością bezsensownych efektów specjalnych , w TDK każda scena jest przemyślana i świetnie wykonana...do tego postacie w filmie są tak dobrze wykreowane że ma się wrażenie że taki Joker czy Harvey 2face mógłby istnieć naprawdę i nie jest po prostu kolejnym przesadzonym Villanem jak "Venom" lub "Sandman" ze Spider-Mana 3. Dlatego mogę zrozumieć że nie każdemu film ten może się podobać, jednak żeby nazywać go "kaszanką" lub "biedą" trzeba być pier*olonym ignorantem , zwłaszcza jak nie podaje się powodów dla których dany film się nie podobał, ale na szczęscie dla ludzi pokroju "micha579" pozostają filmy Shumachera przy których może walić konia za każdym razem jak podczas sceny przebierania się Gacka robią mu najazd kamerą na dupę :).

ocenił(a) film na 7
marobot_2

10/10

użytkownik usunięty
Zdenio

Świetny film, świetna obsada, po prostu film na przynajmniej 8/10!!!

ocenił(a) film na 8
domin_4

Tego AVP2 faktycznie można by się czepić. Ale kolega ma w zwyczaju dawać 1 lub 10 więc ocena 4 dla TDK to jest pewien krok w przód...