Uważnie śledzę produkcję filum, a w galerii dostrzegłem zdjecia two-face'a, aktórych chyba jeszcze tam być nie powinno. Czy to jakiś fake, czy może mi umknął gdzieś fakt, ze jego zdjecie zostało opublikowane. (?)
wow
Rzeczywiście w galerii są zdjęcia two-face'a. Też sobie nie przypominam żeby były publikowane a na fake'i nie wyglądają. Pewnie sporo osób zapomniało o TF gdyż ostatnio cała uwaga zwrócona jest na Jokera.
A co do zdjęć to inaczej to sobie wyobrażałem ale nie jest źle. Chciałbym zobaczyć go w jakimś urywku ale chyba trzeba będzie poczekać parę miesięcy na kolejny zwiastun...
Przecież ono ciągle jest. Nie wiem skąd je wzięliście, ale na mnie w ogóle (żeby się Despero nie czepiał) nie zrobiło wrażenia :/ Fake aż bije w oczy
spokojnie nie bede Cie atakowal. znudzilo mi sie to :)
ale za to ja mam pytanie - czy na jednym ze zdjec na ktorym siedzi paru kolesi (albo to same kostiumy?) to czy 2 od lewej nie jest czasem Cillian Murphy czyli nasz (przynajmniej moj) beloved Scarecrow?
To zdjęcie juz zostało skasowane, ale masz rację. Gościu jest łudząco podobny do (albo jest) Cilliana Murphy'ego.
http://www.iwatchstuff.com/2007/06/22/scarecrow-dark-knight.jpg
pewnie bylo tutaj multum razy ale czy to wlasnie nie jest scarecrow? tylko ze w tej scenie byl tez joker wiec co oni by razem robili na parkingu?
bez murphy'ego i hauera ten film traci.
A osoba, która umieściła fotomontażowe zdjęcia dalej tryumfuje. Wprawne oko weryfikatora powinno zauważyć, że umieszczono dwa zdjęcia Aarona Eckharta i obydwa były sfałszowane. Jedno owszem, zniknęło. Drugie dalej denerwuje.