tn tekst comone on hit me....heath mowi poprostu swietnie :D...najbardziej ten moment mi sie podoba z zwiastunie. Wedlug mnie heath okaze sie o wiele lepszym jokerem niz nicholson..wciaz mysle o nim i nie moge uwierzyc ze go nie ma...nigdy go nie zapomne:( byl swietnym aktorem:(
Również podoba mi się ten tekst. A co do przyćmienia Nickolsona, to przekonamy się z czasem. Chociaż nie kryje, że jestem skłonny w to uwierzyć.
a mnie sie najbardziej podoba tekst wymawiany na końcu zwiastunu "Let's puts smile on that Face" -dla mnie Heat świetnie wymówił text a później ten śmiech- miodzio!!!!
jeszcze świetnie brzmi i wygląda "A little fight in you, i like that" jednocześnie ponosząc nóż i oblizując się ;-)
Mam wielką nadzieję że swoją ostatnią rolą, Heat wszytkim "put a smile on our Face's"
a ja nie rozumiem dlaczego niektorzy mowia ze nie sadza ze Ledger zagral Jokera lepiej od Nickolsona przeciez Joker Nickolsona byl bajka dla dzieci wymyslem Burtona ktory wlasnie jest mistrzem w takij bajecznych kreacjach.Ok byl czarnym charakterem bo taka byla jego rola batman dobry Joker zly.A Ledger stworzyl kreacje naprawde zlowieszcza przerazajaca.Najlepszym przykladem by bylo dziecko jakbysmy postawili obok siebie Jokera-Nickolsona i Jokera-Ledgera.Jak myslicie do ktorego dziecko wyciagnelo by reke??Oczywiscie do niegroznie wygladajacego klauna czyli Nickolsona.Taka jest moja teroria dla innych ktorzy sami nie wiedza co mowia bo ja juz wiem ze ten Joker to poprostu super zly i szalony Joker.Nawet w komiksach tak okrutnie nie wygladal.A moment w zwiastunie gdy mowi "evening commissioner .." to wyglada jak diabel wcielony.Sam sposob mowienia i bycia.Ja nie mam watpliwosci
Ty doktor quennn nie wiedziałem nawet. Normalnie szook. Ale nie ściemniasz naprawde nie ma zadnych nadludzkich zdolności. Łał po prostu nie wiem co powiedzieć dałeś takiego niusa. To obiegnie cały świat normalnie będziesz sławny. Ba zostaniesz nawet wiekszy odkrywcą niż tony halik. Batman to normalny człowiek nie ma żadnych nadludzkich zdolności -- no popatrz popatrz kto by pomyslał . Brawa dla bystrzaka
Ten drugi wogóle czy batman umiał latać też jest nie kiepski. Widze coraz więksi fani oblegają forum. To jest takie piękne jak kupa spadajaca z drzewa
Głos Heath'a jest genialny. Ciarki przechodzą. Już się nie moge doczekać tego filmu!!!!
Nie tylko sądzę, że Heath będzie lepszym Jokerem niż Nicholson, ale może nawet okazać się, że to rola jego życia.
Ale było by pięknie, gdyby za ten film dostał Oskara. Bo przecież pośmiertnie też można go otrzymać.