A tak na marginesie to, znów się bawiłeś Photoshopem???? 

Jeśli tak, to widze duże, DUŻE postępy :):):):)
Nie bawiłem się photoshopem :P 
A wygląda na to ze to jest wizerunek Two-Face'a lecz nie to zobaczymy w kinach, informator serwisu Batman On Film ma dla nas informacje na jego temat: Jest prawdziwy, aczkolwiek to jeden z bardzo wczesnych concept artów. (...) Nie dokładnie to zobaczycie w filmie, ale ogólny zamysł jest ten sam. Nie chcę być przesadnie tajemniczy, ale wiem jak wielu ludzi stara się by wygląd Two-Face'a był niespodzianką i ta koncepcja nie oddaje właściwie tego jak Aaron prezentuje się na ekranie. 

batcave.
To nie jest raczej żaden fake i zabawa photoshopem, bo WB wszędzie kasuje tą fotkę, jak tylko może...
jak na moj gust zbyt przesadzone.Stopien poparzen moze byc i brak tej wargi ale dalej ta zdarta skora do kosci i widoczne miesnie to zbyt sfantazjowane.I pewnie tak nie bedzie bo to tylko concept art jak podaje zrodlo.
no i ta rana od linijki odmierzona nie to nie moze byc prawdziwe zdjecie TF.Na zdjeciu z trailera widac ze rana jest nierownomierna zwlascza po czole: 

http://img214.imageshack.us/img214/8073/jkr25ge5.jpg 

tak wiec nie sugerujmy sie tym co widzimy na tym wg mnie przesadzonym concept arcie:)kogos naprawde ponioslo
ale...... 

wygląda na to, że tak, jednak nie to zobaczymy w kinach tego lata. Rzekomy concept art Two-Face'a znika z kolejnych stron na prośbę Warner Bros., natomiast informator serwisu Batman On Film ma dla nas informacje na jego temat: 

Jest prawdziwy, aczkolwiek to jeden z bardzo wczesnych concept artów. (...) Nie dokładnie to zobaczycie w filmie, ale ogólny zamysł jest ten sam. Nie chcę być przesadnie tajemniczy, ale wiem jak wielu ludzi stara się by wygląd Two-Face'a był niespodzianką i ta koncepcja nie oddaje właściwie tego jak Aaron prezentuje się na ekranie. 
batcave 

Czyli tak jak myslałem, zamierzenie zostaje, tylko trochę "podrasowane" pewnie mniejsze i bardziej nie równomierne obrażenia, ale liczy się styl! a tutaj Nolan dał do pieca ;D
no i cale szczescie bo taki przesadyzm to tak na dobra sprawe wcale fajny nie jest.I tak sobie mysle ze to blad ukazywac zdjecia i wyglad przed premiera bo wieksza przyjemnosc byla by gdybysmy zobaczyli Jokera i TF bezposrednio na duzym ekranie.Ale mozna sobie tylko pogdybac bo film musi byc promowany i tak dalej.. Wszystko kreci sie wokol hajsu:D
napewno troche przesadzony,z takimi ranami to by dlugo nie pozipial,ale zęby to by mogl miec na wierzchu,bo to sie prezentuje obrzydliwie!!!mysle ze Nolan nas pozytywnie zaskoczy:))))
na tym zdjeciu polowa jego twarzy to mi bardziej mumie przypomina z filmu "mumia":) przez te miesnie szczek odsloniete i kosci:)
Jokera ukazali dlatego, że tak jak mówisz był ich największą kampanią reklamową. Ale po co ludzie starają się za wszelką cenę zobaczyć Two-Face'a 
przed premierą? Przecież im mniej się wie, tym bardziej to wzmaga ciekawość i z większą ciekawością i zapartym tchem ogląda się film...:)
Może te przecieki są celowe, żeby zrobić zamieszanie takie jakie ma miejsce na tym forum. Efekt może być zupełnie inny. 

Po namyśle stwierdzam, że ta charakteryzacja jest dużo lepsza i bardziej wiarygodna, niż ta, która będzie u Nolana
No rzeczywiście super - to nie wyglądało, jakby był oblany kwasem, tylko jakby go ktoś po prostu pomalował na inny kolor. Ja jednak preferuję charakteryzację u Nonala.
No ja też... 

Przecież to była ironia:) 

Cieszę się, że ktoś tą historię w końcu opowiada jak należy. Szumacher zniszczył tą historię. Zrobił z niej komedyjkę. A Burton za mało poświęcił postaci Bruce'a. Poza tym Keaton mi nie pasował. On nie jest zbyt dobrym aktorem. Przeciętnym, no. Kilmer i Clooney to wogóle... Bez komentarza. Bale jest jak należy.
Clooney to jest akurat dobrym aktorem, ale przy takim żałosnym filmie, to by nawet Meryl Streep nie dała rady...
W ostatnim zwiastunie Mrocznego Rycerza widzimy wlasnie tego Pana lezacego w kaluzy benzyny właśnie tą stroną twarzy którą widac poparzona na fotce powyzej tego posta...
Nolan za bardzo dba o realizm, żeby taki projekt wszedł do ostatecznej wersji (mam nadzieje) 
Przecież bez powieki to oko by mu wyschło całkowicie, nie wspominając o tym, że ani spalenie ani kwas nie zostawiają TAKICH śladów... jakby mu twarz włożyli do maszynki do mielenie mięsa to może mógłby tak wyglądać... jakby przeżył... 
FAKE!!!