Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 552153
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Najlepiej by bylo jakby sie wypowiadaly osoby co ten film widzieli. Mowie to po to ze nie ma poprostu sensu dyskutowac z kimkolwiek jezeli widzial tylko trailery. Wczoraj wrocilem z kina i.... bylem w szoku. Bylem nastawiony ze bedzie to dobry film(po tym co mozna bylo zobaczyc w trailerach) i okazal sie moim zdaniem swietny. Nie mam sie do czego przyczepic. Swietna fabula, efekty rowniez no i gra aktorska hmmmmmmmmmm. Zanim poszedlem do kina duzo czytalem np o Ledgerze o tym ze Caine typuje go do oscara i mowie wam szczerze. Doskonala rola. Duzo myslalem o tym jak go ludzie porownuja do Jacka N. i jak dla mnie nie ma porownania. Poprostu nie ma co sie w to zaglebiac bo to dwa zupelnie inne filmy. Te wczesniejsze to sa jakies bajki ktore nie maja ze soba nic wspolnego jak rowniez z komiksem.Na wczorajszym seansie widzialem Jokera i Two Face takich jakich pragnalem zobaczyc. Mistrzostwo swiata. Polecam wszystkim , naprawde warto.

Bergkamp_4

zgadzam sie film jest rewelacyjny i ten moment z Jokerem w wiezieniu to jest mistrzostwo swiata :D Film jest rewelacyjny jak dla mnie i nie dziwia mnie tak wysokie oceny