Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Gordonowi powiedział, że jedzie po Rachel...a pojechał po Denta? wtf? xD
Być może coś mi umknęło w trakcie oglądania, choć starałam się oglądać uważnie...stąd moje pytanie..... :P

ocenił(a) film na 7
Dzika_Poziomka

Bo tylko Dent był w stanie zatrzymać cały sajgon jaki wywołał Joker.

ocenił(a) film na 10
Dzika_Poziomka

To był taki 'żart' Jokera, podał Batmanowi 'odwrotne' adresy. Ponieważ wiedział, że Batman pogna za Raichel, a policja pojedzie po Denta... i to najprawdopodobniej Nietoperz zdąży przed wybuchem bomby, a policja -nie, i przez to kobieta, która jest bliska dwóm bohaterom Gotham -zginie, co dodatkowo wprowadzi nienawiść i chaos w mieście.
Tak Joker rozpracował ludzkie umysły ;)

Teenzet

aaaaaaaaaa :D teraz już rozumiem, dziękuję za odpowiedź :D

Dzika_Poziomka

To pytanie zadaje już chyba z tysięczna osoba na filmwebie od czasu premiery w 2008 roku i ciągle mnie zaskakuje głupota ludzi, jak mogą tego nie zrozumieć. Hejterzy TDK ciągle mówią, że to zwykły blockbuster, a ja widzę, że to bardzo skomplikowany film, skoro tyle osób nie rozumie w nim jakichś scen.

Juby_

hahahahahahaha
wolałam zapytać i mieć pewność niż teoretyzować xD
pozdrawiam JUBY XD Ty nadzwyczaj mądra istoto xD

Dzika_Poziomka

To nie ja jestem nadzwyczajnie mądry, tylko ty głupi. ;) Również pozdrawiam.

Juby_

głupia, jak już :P dla Ciebie mogę być i głupia :)))))

Dzika_Poziomka

Ups, przepraszam madmłazel, moje niedopatrzenie... Ale teraz wszystko jasne, tylko kobietam ogła nie zrozumieć tej sceny. ;D

Juby_

a więc, chyba nie jest ze aż mną tak źle :P

ocenił(a) film na 10
Juby_

yyy, ja to się zastanawiam, jak tej sceny można nie rozumieć.

ocenił(a) film na 10
Juby_

też uważam że niezrozumieć tej sceny to raczej oznaka głupoty ale myśle żę szowinistyczne teksty nie są konieczne :D

Wlatca_Moch

a więc tak :D oglądałam film po raz drugi hahaha, tym razem bardziej uważnie :P
poprzednio byłam przekonana że Gordon przyjechał pod budynek gdzie zginął Dent a on przecież podjechał w to drugie miejsce :P
faktycznie, sama się teraz zastanawiam jak można nie zrozumieć tej sceny :P po prostu trzeba uważniej oglądać hahaha :P
pozdrawiam!