najjaśniejszym punktem oczywiście jest Jocker, bez niego film byłby max przeciętny
7/10
Gdyby nie Joker to film nawet by nie powstał, więc byłby inny przeciwnik i inny aktor grający czarny charakter . Więc skąd wiesz czy film byłby przeciętny? :)
bo nie wybija się ponad przeciętność, nie mówię ze jest zły, po prostu jocker to najważniejsza postać
i przy tak drogim filmie irytują mnie takie wpadki logiczne
Wymień kilka tych wpadek, bo tak nie da się dyskutować, a chętnie bym to zrobiła. :D
Bale, Eckhart i (w tej części) Oldman nie odstępują mu kroku.. Joker jest teoretycznie jedynym złym w tym filmie, do tego to właśnie Joker jest najważniejszym przeciwnikiem Batmana . Ale to że nie wybija się ponad przeciętność brzmi już jak prowokacja.. Czekam na wpadki logiczne ;)
http://www.film.org.pl/prace/50_prawd_mroczny_rycerz.html
oczywiście z połowią się nie zgadzam bo są napisane na siłę ale połowa to prawda...
śmieszny ten materiał, takich pierdółek to sam bym więcej znalazł Ojcu chrzestnym
Pozatym nalezy pamietac że TDK to film z gatunku sci-fi powstały na podstawie komiksu
Póki co jestem przy punkcie 22, w sumie te argumenty brzmią jakby były szukane na siłę, przez jakiegoś hejtera.. Dzięki za link ;)
Ah, czytałam to! Uwielbiam prawdy objawione, można się nieźle uśmiać przy wielu z nich. :) Nie przeczę, film ma błędy logiczne, ale na pewno nie obrażają one widza. Wystarczy przymknąć na nie oko, jeśli nie są wybitnie głupie, a w Mrocznym Rycerzu nic takiego nie zauważyłam.
Poza tym, fajnie jest usiąść ze znajomymi przy filmie i powytykać wszystkie błędy, to świetna zabawa, polecam. ^^