Skoro nie widziałeś, to za pierwszym razem odradzam oglądanie wersji lektorskiej.
Mam pytanie, bo się nie orientuje. Jak zmienić wersję z lektorem na wersję z napisami.
Ja mam telewizję od TP przez liveboxa i wszystko co musiałam zrobić to nacisnąć guzik 'informacje' i pod opcją 'opis filmu' były opcje 'język' i 'napisy'. U ciebie będzie pewnie podobnie.
tak, Joker wymiata! W ogóle cały film przeniósł mnie innej czasoprzestrzeni, oglądając ten film czułam się tak, jakbym tam była ;]
Oglądałam ten film wiele razy, ale dzisiaj zrobię to poraz kolejny! Nie mogę się doczekać! Jestem bardzo ciekawa wersji z lektorem, bo nigdy nie mogę się zmusić żeby obejrzeć takową na dvd; zawsze jest trochę inne tłumaczenie. Polecam:)
Warto, uwierz mi - WARTO. Ledger popadł w głęboką depresję kiedy przygotowywał siędo roli Jokera. Jak widać, nie poszło to na marne - Joker został zagrany KAPITALNIE. Poza tym w końcu to Christopher Nolan. Jego filmy są genialne.
zastanawiam sie dlaczego popadl w taka depresje i ta rola wykonczyla go podobno psychicznie... przeciez wielu aktorow gra czarnych charakterow i bylo wszystko ok.Prosze o wytlumaczenie. ;)
Ostatnio czytałam artykuł o Natalie Portman i też wypowiadała się po zagraniu w 'Czarnym łabędziu', że było ciężko wrócić do szarej rzeczywistości i też prawie ją ta rola wykończyła psychicznie.