Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Podobna sytuacja jest z filmem Kruk,na planie którego zmarł Brandon Lee.

ocenił(a) film na 8
Iluvatar

Ledger nie umarł na planie, poza tym ja, tak jak i wielu innych, coraz bardziej wątpię w jego śmierć.

Doktor_Wong

Śmieszne to dosyć jest:) A co trzeba zrobić żebyś uwierzył? Mają ci przynieść pod drzwi jego ciało? I nagle w dniu premiery Ledger wyjdzie i powie "hey, żartowałem, fajny film nie?".Jasne, zastanów się....

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Moim zdaniem taki "żart" wiązałby się ze złamaniem prawa. Nie wolno chyba robić czegoś takiego. Poza tym zobacz wywiad z rodzicami. Raczej nie żartowali.

Doktor_Wong

Taki żart byłby gwoździem do trumny tego filmu. Wiele osób na pewno po takiej "akcji promocyjnej" odwróciłoby się od niego.

ocenił(a) film na 10
Doktor_Wong

Doktor Wong jesteś taki głupi że większego DEBILA nie znam :D:D:D LOL :D:D:D Wątpisz w jego śmierć yhm, założę się Ci inni którzy razem z Tobą wątpią to Elvis Presley i Marlin Monroe :)

Iluvatar

Kultowa jest postać Jockera.
Już po zwiastunach widać, że jest to jedna z najwspanialszych postaci w historii kina - bynajmniej nie dlatego, że Heath umarł.
Film będzie zapewne cierpiał na to samo, co poprzedni - porażająca obsada, (oprócz kobiety!!!), a jednak czegoś w nim zabraknie.
Mam nadzieję, że się mylę.

ocenił(a) film na 10
Nightmarine

Gorąco oczekuje tego filmu myśle że będzie równie dobry co "Batman - Początek" ale po zwiastunie widze że się chyba nie pomyle. I będe mile zaskoczony. Szkoda że premiera dopiero na wakacjach.

ocenił(a) film na 8
Matt_5

Spokojnie nie skaczcie tak po mnie. Moim zdaniem taki, żart też byłby nieetyczny, ale naprawdę jestem już teraz skłonny uwierzyć praktycznie we wszystko. Poza tym wokół tej sprawy jest wiele niejasności. Z resztą nie tylko ja tak uważam. Wiem, ciężko w to uwierzyć, ale ja jestem raczej człowiekiem dużej wiary. Bardzo możliwe, że się mylę, ale dowiem się o tym dopiero po premierze.

ocenił(a) film na 8
Iluvatar

Kultowy? No cóż.
Myślę, że osoby Batmana nie lubiące go nie obejrzą...
Ale chyba rzeczywiście więcej ludzi pójdzie na film. Nie przez samą śmierć Ledgera, choć to może też, a przez to, że przez ten właśnie tragiczny wypadek zwrócą na niego uwagę i zobaczą jak świetnie prezentuje się grany przez niego psychopata <ok >.

Zdenio

Nolan raczej by nie żartował sobie w taki sposób, i wiele innych ludzi którzy wypowiedali sie po smierci Heata [*].