Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551908
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Fajnie tu:D

ocenił(a) film na 9

Chciałem powiedzieć że zaglądam tutaj od początku powstania forum, kiedy tu nic nie było dodane:D I oprócz czytania tych cudów od czasu do czasu coś napisałem:D Pamiętam sobie jak użytkownik dark knight walił nowe tematy kiedy nawet sie małe info pojawiło, czego efektem było, że było z 50 tematów typu "Gotham city ponownie kręcone w chicago" Jakie to był batalie;'d :D:D:D Wspominam sobie mile nieocenioną pracę Gierfiega, Samyego Jankinsa, czy Raptorzioma których pamiętam że tu byli od wiosny conajmniej i na których komentarzach i opiniach nigdy nie zawiodłem :) Wesoło;D:D:D co jakiś czas pojawia się oszołom.

Ja sam lubię twórczość Nolana i jestem niezmiernie ciekaw ile potrafi on wyciągnąć z komiksowej opowieści.

Po premierze potem wszystko ucichnie, oczekiwania już nie bedzie i trzeba będzie sobie znaleźć nowe forum z ciekawym filmem i od nowa będzie wesoło poczytać przed snem posty:D
Słowem fajnie tu;D pozdrawiam tyle chciałem napisać. Tak poprostu, coś innego;d

ocenił(a) film na 8
Redgard

Nie napisałeś nic o "tomaszku", ale dobra ;) Rzeczywiście po premierze już nie będzie tego oczekiwania, tego zaśmiecania forum, tego obrażania się i wogle ... no smutno będzie !

Redgard

ludzie bez załąmki będzie jeszcze Shadow of the Bat :)

Redgard

Mi też sie podoba siedze sobie czasem i czytam. I też lecą pozdrówki do ciebie