Hejka... Właśnie założyłem nowy Fan-Klub i Blog o Batmanie i nadchodzącym "The Dark Knight". Kto chcę się zapisać, proszę wejść na mój blog i dodać komentarz. Można napisać tylko nick...
Dark.batman radze ci 2-3 miesiące przed premierą założyć taki temat, wtedy napaleni małolaci zlecą się tutaj chmarami napaleni przez zwiastuny, wtedy będziesz miał kandydatów jak much.
Ja takiemu klubowi mówie nie. Batmana lubie ale jestem bardziej nastawiony jako fan Nolana i jego wizji, perspektyw, pracy na planie i kolejnych jego filmów niż jako fanatyczny fan gacka.
"Dark.batman radze ci 2-3 miesiące przed premierą założyć taki temat, wtedy napaleni małolaci zlecą się tutaj chmarami napaleni przez zwiastuny, wtedy będziesz miał kandydatów jak much.
Ja takiemu klubowi mówie nie. Batmana lubie ale jestem bardziej nastawiony jako fan Nolana i jego wizji, perspektyw, pracy na planie i kolejnych jego filmów niż jako fanatyczny fan gacka."
Wyjales mi to z ust :P dodam do tego jeszce, ze czekam równie niecierpliwie na każdy nowy film Nolan'a jak na każdy nowy film Chris'a Bale'a...już niedługo zapowiadający sie genialnie "Rescue Dawn":)
Ja z niecierpliwością śledzę każdy news na temat nowego, tajemniczego filmu JJ Abramsa - " Cloverfield". Jestem zdruzgotany ( pozytywnie^^) kapitalnym sposobem promocji filmu...Absolutnie zatrważająco interesujące - tak wspomniałem odbiegając od TDK :)
Wierzcie mi Panowie (Pań tu jeszcze nie spotkałem^^), warto się zainteresować tym filmem. Jego tytuł roboczy to 1-18-08 - Myzrael wie o co chodzi :)
co do podejscia do tego typu fan klubow to identyczne podejscie co moi przedmowcy , co do filmow Nolana,to jest juz nas trzech, nie bez przyczyny obserwuje jak do kazdego projektu angazuje wielkich aktorow,przyszlosc kina w jego rekach ; blog z komentarzami ? ; / nic ciekawego z tego nie sadze by wyszlo,poza licznymi odwiedzinami w okresie przedpremiery z racji na adres,co za frajda z komentarzy to nie wiem,ale zycze powodzenia.
hehe i będzie jak ze spiderm-manem.
po co te fankluby? bo mi się kojarzą z jednym i własciwie wszystkie sa na tym samym poziomie jak chodziłem do podstawówki. Z fanklubem kaczora donalda, hahahaha. Tak to wygląda
Żadnych fanklubów. Widziałem co się działo na stronie spider-mana 3 i tym bardziej mówię "nie". Takie zakładanie fanklubów fikycjnych postaci żeby tylko mieć jakieś commenty na blogu to już czysta desperacja...;/
no wlasnie, w ogole to powalona moda na te blogi,tylko zbierac komentarze i myslec ze jest sie fajnym bo ma sie komenty,zenada po prostu
No wiesz, niektorych to trzyma przy zyciu... Zbieranie komentow to ich idea egzystowania na FW... ale co zrobic....