Harley nie pojawiła się jeszcze w żadnym filmie aktorskim o Batmanie
Jestem w stanie zrozumieć to że nie pojawiła się w Batmanie od Burtona z 1989 w końcu Harley
zadebiutowała dopiero w The Animated Series z 1992
Ale gdyby w Mrocznym rycerzu Joker był wspierany przez Harley Quinn, Jakby waszym zdaniem
przedstawił by ją Nolan ?
Jeżeli Cie to interesuje to możesz zobaczyć pomysły fanów na tą postać w Mrocznym Rycerzu:
https://www.google.pl/search?q=harley+quinn+dark+knight&espv=2&biw=1366&bih=600& source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=c1cMVMuzN4fGPK6JgfAD&ved=0CAYQ_AUoAQs&tbm=isch&sa=X &ei=c1cMVMuzN4fGPK6JgfAD&ved=0CAYQ_AUoAQ
Były takie pomysły, ale coś nie wypaliło. Szkoda, bo uwielbiam tą postać, a Joker i Harley to jedna z moich ulubionych par z kreskówek :D
Mi sie wydaje, że gdyby się miała pojawić, to też w bardziej "urealnionej" wersji, czyli pewnie bardziej by przypominała Ma Mę z nowego Dredda, niż żeńską wersję Ledgera.
tu sie z toba zgadzam ten film to arcydzielo a Harley by to tylko spieprzyla bo niby w jakim momencie w filmie by ona mogla wystapic ? wcale nie pasuje. Dobrze ze jest jak jest
Harley Quinn to super babka i bardzo trudno byłoby znaleźć odpowiednią aktorkę do tej roli.
Harley Quinn pojawi się w Suicide Squad. Wysłałem Tobie fanarty, ale jeżeli chodzi o moją opinię to nie wyszł by. To zbyt kolorowa, humorystyczn i groteskowa postać na Nolana. Można by spróbować ją "urealnić" jak Jokera i zrobić z niej psychopatkę z bliznami, ale wtedy straciła by na swoim uroku, zarówno jeśli chodzi o charakter jak i wygląd ;)