Heath Ledger nie zyje...jestem w szoku nie wiem co powiedzieć ;((
Ta rola napewno stanie sie legendarna, i to nie tylko z powodu jego smierci :( Wciaz nie moge w to uwierzyc...tak wspanialy aktor...
Myślałem, że to jakiś ponury żart. Cholera...
I co teraz z nowym Batmanem? Nagrali wszystkie sceny z Jokerem, czy będą szukali kogoś na zastępstwo?
Podobno sceny z Jokerem były wszystkie. Koleś pewnie przedawkował. Kurde szkoda go, bo miał talent. I to przez głupote wszystko.
Aż mnie zamurowało, zbiło z nóg poprostu jak to przeczytałem chwile temu na batcave:(
Nawet nie wiem co napisać, SZOK!!!!!!!!!!!!...
Heath Ledger [*];/;(;(
Kurcze może go rola Jokera troche zmieniła ale żeby zaraz sie zabijać;/
Naprawde szkoda, tyle życia miał jescze przed sobą...
[*]
'Why so serious' Heath? 'Why so serious'...
Oby odnalazł spokój, gdziekolwiek teraz jest...
Mozna by powiedziec "Zabójczy żart" ale to nie zart....tez mi sie z początku wydawało ze to jakas kpina...ale niestety nie:(...Boje sie ze teraz wszsytko co bylo zwiazane z Mrocznym Rycerzem sie zmieni...:((
KUR*A KU*WA K*RWA MAAAAAĆ !!!!!!!!!
naprawdę sorry za wstęp , ale takiego karpia to nie załapałem już dawno , wchodzę na FILMWEB a tu widzę w prawym dolnym rogu ekranu że Heath Ledger nie żyje ???!!! WTF ?? WHY ?? odkąd zobaczyłem go na trailerach "Dark Knight'a" jako Jokera to wręcz zakochałem się w nim (nie na tyle żeby obejrzeć "Brokeback Mountain" ale i tak)i naprawdę uważam że jest on NAJLEPSZYM JOKEREM - EVER , i w głębi serca marzyłem żeby zobaczyć go np w "Dark Knight's Return" czy jak miałaby się trzecia część Nolanowego Gacka nazywać ...a tu dupa , Heath nie żyje , tak jak i jego Joker -_-...nie jestem może jakoś specjalnie smutny , ale cholernie wkurwi*ny że śmierć zabiera tych najbardziej utalentowanych John Belushi - nie żyje , Richard Pryor - nie żyje , Uwe Bohl - nadal k*rwa kręci filmy -_-.
ale żeby nie było..
[*][*][*][*][*][*][*]
Żegnaj Heath :
"odkąd zobaczyłem go na trailerach "Dark Knight'a" jako Jokera to wręcz zakochałem się w nim (nie na tyle żeby obejrzeć "Brokeback Mountain" ale i tak"
A cóż takiego złego jest w tym cholernym Brokeback Mountain, że tak ludzie nie chcecie go oglądać? Boicie się, że "zarazicie się" tym grzesznym homoseksualizmem? A może, że na seansie ujawnia się wasze prawdziwe preferencje seksualne, i spodoba się wam jak chłopcy trykają się w pupę? Do diabła, ten film powinno się własnie obejrzeć dla roli Ledgera, którą to pokazał swoje umiejętności i wielką miłosc do aktorstwa. Uczucie jakim darzą się w tym filmie dwaj mężczyżni jest piękne. I nie trzeba być gejem by to dostrzec. Wystarczy nie nosić w sobie kompleksów i mieć odrobinę dystansu do otaczajacego nas swiata.
"Homo sum humani nihil a me alienum puto”
Świeczkę zapalę w realu. Odszedł świetny aktor. Szkoda, wielka szkoda. Podle się czuję.
Titus , nie uważam by homosexualizm był zaraźliwy...jednak 2 facetów "trykających" się w pupę nie jest dla mnie w żaden sposób piękne...a obrzydliwe , i dlatego właśnie nie zamierzam oglądać BBM bo po prostu tematyka jest nie dla mnie , i naprawdę podziwiam Hetha za to że miał na tyle odwagi żeby zagrać w takim filmie...ale na tym mój podziw się kończy , bo filmu po prostu nie obejrzę i koniec tematu :)
A co do aktora , to podobał mi się w Braciach Grimm i Obłędnym Rycerzu , i naprawdę ch*jowo że go już nie ma :(
kanał...nie wiem co jeszcze powiedzieć :(
Miłość to uczucie, nie akt kopulacji. To pierwsze jest w filmie przedstawione świetnie. Drugiego uświadczysz tyle co na lekarstwo. A i tak wszystko jest pokazane w taki sposób, że nic nie widać. Nie wiem, być może wyobrażasz sobie, że w BM są pokazywane jakieś sceny rodem z Sodomy i Gomory. Muszę Cię w takim razie rozczarować... nie uswiadczysz takowych.
PS.Mnie to zwisa czy zobaczysz ten film czy nie. Twoja strata. Mówimy jedynie o obrazie, a nie o męskim fellatio w parku.
PS2. Podzielam Twoje zdanie co do seksu homoseksualnego, lecz jestem na tyle dużym chłopcem, by podejść do tej sprawy w dorosły sposób, czyli z dystansem.
Czego i Tobie życzę.
Ja też staram się podchodzić do całej tej sprawy w miarę z dystansem , ale jako że nienawidzę filmów romantycznych , to film romantyczny o parze Homoseksualnej jest po prostu filmem NIE trafiającym w moje gusta , i o to mi chodziło gdy pisałem że filmu nie obejrzę pomimo że cenię aktora w nim grającego .
P.S
Titus naprawdę gratuluję ci tego że jesteś takim "dużym chłopcem" ale jak jeszcze trochę urośniesz to przekonasz się że są filmy które odrzucają samą tematyką ... i nie oszukujmy się , BBM jest jednym z nich , pomimo że pewnie to piękny i wzruszający film , ale jednak nie dla wszystkich ... i nie ma w tym nic niedojrzałego , po prostu różnica upodobań :).
P.S 2
Koniec Tematu i przepraszam za ten offtop...zwłaszcza w tak poważnym temacie
nie mogłem uwierzyć, przed chwilą widziałem info w wiadomościach :/ szkoda kolesia 28:/ grał w wielu fajnych filmach a teraz jeszcze Joker ehh kto wie czy ta rola nie otworzyła bu mu furtki do innych spektakularnych produkcji..
Heh , napewno otworzyłaby mu furtkę do następnego Batmana , bo z tego co wiem to Nolan nie ma zamiaru uśmiercać Jokera w TDK , tak więc prawdopodobnie w kolejnej części takżeby się pojawił , a tak ...to podobnie jak postać Rachel Dawes , będzie zagrana przez innego aktora -_- ... a ja nadal uważam że Heth to najlepszy Joker - Ever
też jestem w szoku.Szkoda mi go.Jeszcze nie ma oficjalnych informacji na temat jego smierci.Byc moze nie swiadomie przedawkowal te tabletki nasenne?.Nie wiem.W kazdym badz razie mial powody aby zyc,w koncu mial corke i zone!.
poza tym jak mozna nieswiadomie przedawkować -na sen sie bierze jedną ,2 tabletki a nie 22-myslisz że byl taki głupi i nieswiadomy?Dobrze wiedzial co będzie.
Na razie, czyli nigdy nic nie wiadomo.
A tak się teraz zastanawiam, wiem że to pewnie by był ogromny spoiler ale orientuje się ktoś czy Joker w The Dark Knight ginie? Bo jeśli nie to ciekaw jestem jak rozwiążą kwestię w trzeciej części. Wolałbym już całkowite usunięcie postaci niż zastępowanie Ledgera nowym aktorem, po tym co pokazał na zwiastunach nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli (choć i tak Nicholsonowi należy oddać hołd za jego Jokera w Burtonowskiej wersji).
Hmmmm jeśli to prawda a nie kolejnych chwyt merketingowy to kurwa przesrane. Świat nie ma zasad w takim razie:D peace[']
Z drugiej strony tej optymistycznej Dark Knight będzie miał dodatkową reklame na świecie, tylko co to za reklama :/
nie wierze kurwa. ja pierdole, ludzie umierają ale nie wieku 28 lat co on zrobił.
JESTEM ZBITY Z TROPU!!!!!!!!!!!TOTALNA ZAŁAMKA!!!!!CO SIE DZIEJE NA TYM ŚWIECIE ZA DURZO ŚMIERCI WOKÓŁ MNIE.....Nie zapomne jego roli brokeback mountian
Czekałam na ten film specjalnie, żeby zobaczyć Heatha jako Jockera! Nie mogę uwierzyć, że to jego ostatnia rola, i że nigdzie więcej nie zagra! Tak strasznie mi przykro, że on nie żyje!
Ja pier@#@# jak to zobaczyłem na Batcave to mnie normalnie zamurowało. Ja nie wiem czy się zaćpał,bo miał przecież córke itaką role !!!!! Naprawdę chciałbym jesczze poprzekli8nać ze smutku alew leopiej nie...
[*]
Bardzo lubiłam tego aktora, na Batmana mialam isc głównie z jego powodu...Jestem niepocieszona,że w niczym juz nie zagra. Totalny szok....
Rola Ledgera jako Jokera przejdzie na zawsze do historii. Szkoda, że umarł tak młodo... Ku*wa.. szkoda mi go.