Widzę , że nastało nowe pokolenie trolli na tej stronie. Może nakręcą o was film , horror jakiś?
Hejtujecie co popadnie , a nawet nie oglądaliście. Oczywiści nie dotyczy to wszystkich , bo znajdą
się czasem mądrzejsi. Za film 9/10
Można wyrażać swoje opinie, ale film bez względu na wszystko zasługuje na dobrą ocenę choćby za efekty, muzykę, świetnie zagrane postacie i pewne przesłanie. Wystawianie 1/10 jest trochę dziwne, nawet jak się jest zwolennikiem starego Batmana. Nie chcę oczywiście nikogo obrazić.
No , gdyby te ich (trolli i hejterów) niesamowite opinie były przynajmniej odpowiednio argumentowane , to wtedy dałoby się to przełknąć , ale jak widzę komentarze "rzal daje 1/10 mniej sie nie da beznadziejny film co to ma byc wogule ??11" mam ochotę zrobić TAKIEGO facepalma
Bez argumentów no to rzeczywiście jest bez sensu. Taka jakby ocena z kosmosu ; )
Olać kretynów, na IMDB film jest 6. w rankingu i tylko Skazani mają większą liczbę głosów niż Mroczny Rycerz:) Smutno jednak, że u nas jest tyle hejterów którzy niszczą ranking i wwalają jakichś Nietykalnych na 3. msc....
Zgadzam się, również to zauważyłam. Na tej stronie nie ma chyba ani jednej produkcji, która nie byłaby przez kogoś zhejtowana. Mnóstwo tu też " wielkich znawców filmów ", którzy przyczepić się mogą dosłownie do wszystkiego. Nie wiem, czy to wina naszego społeczeństwa, ale nie dogodzisz nikomu. Trollami są najczęściej gimnazjaliści, drudzy wielcy znawcy. Rozumiem, że taki wiek, no ale bez przesady..
Mroczny Rycerz jest jednym z moich ulubionych filmów akcji i sci - fi. Uwielbiam postać Batmana za to, że jego historia nie jest tak kolorowa i niewinna jak innych superbohaterów. Efekty są tu na bardzo dobrym poziomie, a Joker..brak słów, po prostu genialny ;)