Ewa Sowińska już od 4 lat nie jest rzecznikiem praw dziecka, ale fenomen doszukiwania się podtekstów homoseksulanych w bajkach trwa nadal. I tym razem padło na Bruce'a Wayne'a
http://www.pudelek.pl/artykul/40072/batman_ma_w_sobie_bardzo_duzo_z_geja.
Ciekawe co z Seliną Kylie ? Przecież nim została Kobietą Kot była panną lekkich obyczajów. :D
Jak w tym artykule można było użyć plakatu z Mrocznego Rycerza ? God why . Poza tym to kolejny je**ny serwis plotkarski więc czego można od nich wymagać
Jeszcze trochę to ludzie będą się przyczepiać do gumisiów że piją wysokoprocentowe napoje wyskokowe.
Wszędzie się teraz doszukują jakiś głupich podtekstów : / trzeba by takich zamknąć do Arkham za niszczenie symbolu i legendy z dziecięcych lat :P
spokojnie chłopaki ,ja mogę załatwić tą babkę bo niszczy symbole naszego dzieciństwa
Vader ma problemy wychowawcze z synem i córką. Korzysta więc z pomocy swojego psychoteraputy Palpatine'a.
Biadolenie bez powodu i tyle, choć muszę przyznać, że doszukiwanie się takich homoseksualnych podtekstów w kreskówkach mnie bawi. :D
I tak nie jest jeszcze tak źle, bardziej powinniście bać się dziewczyn(w większości), które lubują się w yaoi(dla niezorientowanych: rodzaj mangi o gejach). Te to dopiero widzą wszędzie homoseksualne podteksty, nawet pomiędzy postaciami, które są wrogami. Wiem coś o tym, bo sama je kiedyś widziałam, ale już mi przeszło. :P