Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551858
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Ewa Sowińska już od 4 lat nie jest rzecznikiem praw dziecka, ale fenomen doszukiwania się podtekstów homoseksulanych w bajkach trwa nadal. I tym razem padło na Bruce'a Wayne'a
http://www.pudelek.pl/artykul/40072/batman_ma_w_sobie_bardzo_duzo_z_geja.

Ciekawe co z Seliną Kylie ? Przecież nim została Kobietą Kot była panną lekkich obyczajów. :D

ocenił(a) film na 9
rusekolsztyn

widzac co sie dzieje z ludzmi to mam ochote powiesic sie na sluchawkach

użytkownik usunięty
rusekolsztyn

Jak w tym artykule można było użyć plakatu z Mrocznego Rycerza ? God why . Poza tym to kolejny je**ny serwis plotkarski więc czego można od nich wymagać

ocenił(a) film na 9
rusekolsztyn

Jeszcze trochę to ludzie będą się przyczepiać do gumisiów że piją wysokoprocentowe napoje wyskokowe.

ocenił(a) film na 10
rusekolsztyn

Wszędzie się teraz doszukują jakiś głupich podtekstów : / trzeba by takich zamknąć do Arkham za niszczenie symbolu i legendy z dziecięcych lat :P

ocenił(a) film na 9
rusekolsztyn

spokojnie chłopaki ,ja mogę załatwić tą babkę bo niszczy symbole naszego dzieciństwa

ocenił(a) film na 10
dawid10809

Niech moc będzie z Tobą, póki jeszcze nie przypieprzyli się do Vadera

ocenił(a) film na 9
Smug

w nim znajdzie szatanską wiarę bo ubiera się na czarno , nienawidze jej

ocenił(a) film na 9
Smug

Vader ma problemy wychowawcze z synem i córką. Korzysta więc z pomocy swojego psychoteraputy Palpatine'a.

ocenił(a) film na 10
rusekolsztyn

Biadolenie bez powodu i tyle, choć muszę przyznać, że doszukiwanie się takich homoseksualnych podtekstów w kreskówkach mnie bawi. :D
I tak nie jest jeszcze tak źle, bardziej powinniście bać się dziewczyn(w większości), które lubują się w yaoi(dla niezorientowanych: rodzaj mangi o gejach). Te to dopiero widzą wszędzie homoseksualne podteksty, nawet pomiędzy postaciami, które są wrogami. Wiem coś o tym, bo sama je kiedyś widziałam, ale już mi przeszło. :P

ocenił(a) film na 9
rusekolsztyn

to lepiej przeczytaj to człowieku, ręce i cycki opadają :http://www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/batman_jest_gejem_20794